Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
11 jaren geleden

Beetje goedkoop… Jammer dat u er geen inhoudelijk goed artikel aan heeft besteed.

Jay
11 jaren geleden

Zeg heren krakers, ga eerst zelfs eens werken en sociaal bijdragen en belasting betalen zoals alle sociale Nederlanders!

kraker
11 jaren geleden
Antwoord aan  Jay

meneer/mevrouw.. ik kraak al jaren en ik werk gewoon, tevens draag ik belasting af. tevens probeer ik sociale en maatschappelijke rollen te vervullen. En wat doet u, naast uw gal spuwen op hen die het niet pikken dat de monarchie  ons miljoenen kost terwijl meer en meer mensen geen woning hebben of onder de armoede grens leven?

Anti-kraak
11 jaren geleden
Antwoord aan  kraker

Ah, iemand die van toeten nog blazen weet.
Wat een verrassing.
Not.
Verdiep je eerst eens in de materie voordat je ongefundeerde dingen gaat roepen.

nn
11 jaren geleden
Antwoord aan  Jay

Ik ben een werkloze/asociale/kraker/tuig/linkschmensch die per ongeluk op het rechte pad terechtkwam
werk ondertussen zo’n dertig jaar aanéén, en heb een koophuis, maar vindt dit een toffe prent
o shit sorry majesteit het was sterker dan mezelf 🙂

ron
11 jaren geleden

Hoe zal Sanne Wallis de Vries dit vinden? Willem Alexander is moeilijker om na te doen.

Michiel
11 jaren geleden
Antwoord aan  ron

Die deed Mike Boddé toch al?

reet
11 jaren geleden

Juist een uitkeringstrekkende droplul heeft alle tijd om een zo’n domme prent als deze te maken.

Henk
11 jaren geleden

Beetje misselijk dit. Beatrix was juist een hele goede koningin, echt een visitekaartje voor Nederland.

yuppie
9 jaren geleden
Antwoord aan  Henk

Weg die monarchie.
ze behoren tot de groep v de bilderberg

ron
11 jaren geleden

Wie bedoel je nou Henk? Sanne Wallis de Vries?

anton groeneveld
11 jaren geleden

 
….
 
bagger
 
10 reacties ?
 
2013 jubel jaar
 
boordevol goed nieuws
 
www koninklijk huis nl ….
 
….
 

sjonnie
11 jaren geleden

Arnon Grunberg stelt in zijn Voetnoot van de Volkskrant dat het een goed idee zou zijn wanneer het (kapitaalsintensieve) Koningshuis voortaan gesponsord zal worden door de Rabobank.  

AIVD
11 jaren geleden

De prent is wel duidelijk , de shit gaat evengoed verder in mannelijke vorm

joop klepzijker
11 jaren geleden
Antwoord aan  AIVD

De shit op deze website gaat blijkbaar ook door. Met het koningshuis is niets mis mee. Wees blij dat Nederland tenminste nog een koningshuis heeft. 

Janneman
11 jaren geleden

Een gedegen stukje redactie zou inderdaad niet misstaan hebben. Maar misschien is de goed gemaakte cartoon voor de goede verstaander bedoeld: Ook ik kan me niet onttrekken aan de indruk dat een zeer groot deel van de dagelijkse inspanningen en buitenlandse staatsbezoeken van onze vorstin gericht zijn op het vergroten van het reeds immens groot geschatte oranje kapitaal, Leest u even mee?

http://www.hethuisvanoranje.nl/15%20Fortuin%20van%20Oranje%20en%20Nassau/Fortuinvanoranjenassau-01.html

Denkend aan Fabiola, ik zou ook wel eens een onderzoek naar de slimme stichtings- en andere financiële constructies van haar Nederlandse collega willen zien. Heeft zij wel successierechten betaald over de erfenissen van haar ouders en grootouders? Waarom is daar geen openheid over?

crystal
11 jaren geleden

Wat men ook van de tekening vind.
U kunt er toch met zn allen niet meer omheen dat Wij burgers. (rechtsstemmend/linksstemmend werkend/werkeloos man/vrouw  blank en zwart) afstrompelen op een armoede gat waar we misschien met zn allen nooit meer uitkomen. Terwijl ons koninghuis en de regering stinkend rijk zijn ?  Hoe kan een niet uitkeringstrekker dit nou wel accepteren. Die moeten juist nog kwader worden dan links denkenden krakende luie lapzwansen. Maar zij die hard werken en wel respect hebben voor de monarchie, die nu de broekriem weer aan moeten trekken, terwijl amalia een prive nannie heeft en dr mams een nieuwe hoed van duizenden euro’s . die hard werkende mensen moeten zich nog veel meer opwinden over dit fenomeen.
Of wacht u tot ook u een werkeloze uitkering trekker bent, omdat je eruit geknikkerd word door de zoveelste bezuiniging, tegen wie ga je dan aantrappen, dan ben je blij dat je linksdenkende buurman voor je klaar staat met een sociaal bakkie soep, want van de koning ga je het niet krijgen, voor hen zijn we niets waard,
Helaas zal het er zonder koningshuis niet veel beter op worden, want er zijn altijd wel idioten die de baas/macht willen hebben en grijpen. Ik ben tegen het graaien van het koningshuis, maar zonder bea waren we misschien allang opgevreten door dictators om ons heen
ik heb me er inmiddels bij neergelegd dat ik onderaan hun voedselketen bengel. 😛 ik hoop dat iemand die sterker en slimmer is dan ik ooit voor een rechtvaardigere wereld kan zorgen, maar tis ons in geen miljoen jaar gelukt
Sterkte lieve landgenoten 🙂 1 ding laten we als burgers minder op elkaar rammen, uit eindelijk zitten we allemaal in hetzelfde schuitje, en dat is geen gouden koets.
Maar toch bekruipt mij stiekem de zin om met zn allen ons geld terug te halen daar, paleisje minder voor hun. wij ons huis en/of bedrijf terug
Nederland is zowiezo een land van tegenstrijdigheden; vrijheid van meningsuiting, maar democraties bepaald dus de kudde bepaald welke mening je mag hebben. Demostratie vrijheid, maar als je demonstreerd word je 10 van de 10 keer weg gemept door politie of m.e.  zelfs omstanders die kijken naar een demonstratie krijgen op zo een dag klappen. Iedereen klaagt maar niemand voert aktie, en als iemand aktie durft te voeren gaat de rest van de kudde daar weer over klagen. Ondertussen loopt half nederland bij de voedselbank, en gaat ons koningshuis nog een weekje naar lech.
Kosten koningshuis voor de belasting betaler is per jaar Miljoenen. maar wat doen we, katten tegen iemand die in de uitkering is geraakt en per jaar net rond kan komen vaste lasten eten kinderen naar school en het geld is op en daar moet zo iemand zich nog schuldig bij voelen ook.
Maxima krijgt miljoenen van de burger aan uitkeringsgeld en als je er wat van zegt, ben je een linkse slechterik en staan we met zn allen in ons kloffie van de wibra te zwaaien met een vlaggetje naar de duurste uitkeringstrekker van nederland. en het feit dat ze een allochtoon is maken die rechtse lullen zich ook ineens niet druk om                                     want tja…..ze lacht ze lief en ze is blond
wat wil een mens nog meer