Vijfentwintig jaar na de introductie van het wereldwijde web bestaat er controverse over de veiligheid van onze gegevens. In deze BBC-documentaire wordt de duistere kant van het internet belicht aan de hand van gesprekken met hackers en wetenschappers die iets willen doen tegen de schending van het recht op privacy. De uitvinder van het internet, Tim Berners-Lee en de mede-oprichter van WikiLeaks, Julian Assange, komen ook aan het woord.

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stephan B. Reisig
9 jaren geleden

De video bevat inhoud van BBC Worldwide, die deze wegens auteursrechtschending heeft geblokkeerd! Waar kan ik deze video alsnog zien??

r a v a g e
9 jaren geleden

Op YouTube, maar als het goed is doet de video het hierboven weer. Dank voor de hint.