22

DELFT – Tweeduizend mensen wonen donderdagavond een lezing bij van Richard Cage, een architect die beweert dat de ramp met de WTC-torens in 2001 het gevolg was van gecontroleerde explosies.

Na de aanslagen van 9/11 stelde de Amerikaanse overheid in rap tempo vast dat het instorten van de WTC-torens op 11 september 2001 het gevolg is geweest van een gesmolten staalconstructie. Ze waren onvoldoende bestand tegen de hitte die werd veroorzaakt door de brand die ontstond nadat twee vliegtuigjes moedwillig tegen de Twin Towers waren aan gevlogen. Hoewel nooit bewezen, werd deze theorie door de mainstream media zonder morren voor waar aangenomen.

Desondanks zijn er talloze mensen wereldwijd die deze officiële lezing ter discussie stelden, om vervolgens weg te worden gezet als complotdenkers. (gekkies als deze en deze) Er zijn inmiddels, beter laat dan nooit, ook wetenschappers en kenners die vraagtekens zetten bij de aanslagen. Waaronder Architects and Engineers for 911 Truth, zo’n 2300 architecten en ingenieurs die op basis van hun technische achtergrond beweren dat de torens zijn ingestort met behulp van explosieven.

Studium Generale verbonden aan de TU-Delft houdt donderdagavond een bijeenkomst over 9/11 waarvoor Richard Gage, oprichter van AE911Truth, is uitgenodigd. De belangstelling voor de lezing is enorm. Ruim tweeduizend mensen wensen de bijeenkomst bij te wonen, terwijl er duizend in de zaal passen. De organisatie heeft een tweede zaal beschikbaar gesteld waar de lezing via een livestream-verbinding is te zien. Mensen die zich niet hebben opgegeven worden verzocht thuis te blijven en lezing via internet te volgen.

Bij NOS vinden ze het maar niks. In een radiouitzending van vorige week werd de vraag gesteld of het wel passend is dat een wetenschappelijk instituut als TU-Delft ruimte biedt aan een lezing over een ‘op z’n zachts gezegd controversiële theorie’. Bij de staatsomroep storen ze zich nog het meest aan de documentaire van AE911Truth, waarin ‘duidelijke insinuaties worden gemaakt naar betrokkenheid van de Amerikaanse overheid bij de aanslagen’. Pay back voor Tarik Z., de TU-Delft student die met een klappertjespistool het Journaal binnenliep?

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
C.l.f van den Heuvel
9 jaren geleden

Regeringen in elk land zijn viespeuken… Is in opdracht van america zelf een explosief geplaatst…

9/11 HOAX--zonder 3000 doden!
9 jaren geleden
Antwoord aan  C.l.f van den Heuvel

ZIONISTEN runnen deze wereld en Satan aanbidders en Vrijmetselaars

Stan178
9 jaren geleden

Ì love satan!

yvonne
9 jaren geleden

Professor Cees Hamelink: waarom je de kranten niet moet geloven, hetzelfde geldt trouwens voor de tv………..

https://www.youtube.com/watch?v=_tf1FA3gqWE

9/11 HOAX--zonder 3000 doden!
9 jaren geleden
Antwoord aan  yvonne

DE MEDIA(dwdd,pauw,rtl late night,nos,nieuwsuur etc..)zijn de grootste LEUGENAARS die er zijn,deze mensen zouden kaalgeschoren moeten worden,en met pek en veren de straat opgedonderd moeten worden….kijk naar de NOS “gijzeling”in scene gezette KLUCHT en de mh17″ramp” in scene gezette KLUCHT…heel veel gebeurtenissen die gebeuren zijn in scene gezet,met als doel:nieuwe wetten,angst zaaien,$$$,controle…=NEW WORLD ORDER(by the way: Andre Kuipers is nooit in de RUIMTE geweest…allemaal FAKE,net zoals de maanlandingen.

Stan178
9 jaren geleden
Antwoord aan  yvonne

Cees Hamelink is een hoax van de linkse kerk. Kijk maar op internet.hier staat het dus is het waar1

Bas
9 jaren geleden
Antwoord aan  yvonne

Yvonne: het is ongebruikelijk in dit medium om serieus te zijn, maar: dank voor de link.

9 jaren geleden

Je mag natuurlijk alleen de officiële complottheorie geloven…

Harm
8 jaren geleden
Antwoord aan  Dirk

In feite een logische, subjectieve beredenering.
We kunnen daarom ook stellen dat de waarheid is; wat je kiest te geloven.
Je kunt geloven dat de dingen zijn gegaan zoals de internationale overheden zich officieel hebben geuit zoals ze gegaan zijn,
Maar dan zul je toch op diverse punten je hoofd in het zand moeten steken en altijd bang blijven om de confrontatie met bewijslasten die het tegenovergestelde tonen.
Ik denk niet dat we de volledige waarheid zullen kennen over bijvoorbeeld 911, maar wel dat we elkaar niet van het fatsoenlijk moraal zouden mogen beroven om de waarheid na te jagen.
De realiteit is dat er door, op en rond 911 wereldwijd zulke enorme veranderingen hebben plaatsgevonden.
Deze veranderingen mogen we naar mijn mening nooit onder het kleed vegen, ook al heeft Amerika ons niet gebombardeerd.

Frits
9 jaren geleden

Vliegende schotels bestaan ook echtt!

9/11 HOAX--zonder 3000 doden!
9 jaren geleden
Antwoord aan  Frits

Leugenaars bestaan OOK echt!

Frits
9 jaren geleden

Een wetenschappelijk instituut zou inderdaad geen plaats moeten bieden aan een bijeenkomst van gekkies.

9/11 HOAX--zonder 3000 doden!
9 jaren geleden
Antwoord aan  Frits

Frits wat ben jij of ontzettend DOM of gewoon een achterbakse LEUGENAAR…9/11 was een false flag/hoax,zonder vliegtuigjes(CGI)en zonder 3000 doden!!heb je internet FRITSIE?you tube?9/11 hoax—-9/11 hoax crisis actors—-9/11 no planes—–9/11 no deaths…etc…daaaag FRITSIE…by the way mh17 en Germanwings zijn ook beide HOAXES/in scene gezet,zonder doden!!en de Boston marathon “bombing”2013…idem dito!

9 jaren geleden

Advocaat Spong heeft in 2009 in de Nederlandse programma “Advocaat van de duivel” tegen over twee Amerikaanse terror-deskundigen laten zien dat de orginele verhaal niet klopt wat de tv ons laat geloven bekijk het terug op YouTube de feiten komt toch wel boven water.

9/11 HOAX--zonder 3000 doden!
9 jaren geleden
Antwoord aan  joep

De feiten dat 9/11 een false flag/hoax is staan al 14 jaar op INTERNET…een kind doet de was.Iedereen die zegt dat het een terroristische aanslag was is of OERDOM,of heeft geen INTERNET,of heeft het vermogen niet(99% van de mensheid)om zich te kunnen voorstellen dat de media-regeringen,zionisten hun 24/7 bedonderen,of LIEGT(hé FRITS!)Als Twan HUYS,Jeroen Pauw,humberto tan,nos,nieuwsuur etc..nu eens lef heeft,nodigt hij Richard Cage eens uit voor een gesprek over 9/11…maar dat doen ze niet…3x raden waarom..

Stan178
9 jaren geleden

Ook Nederland is een flag/hoax, het staat nu toch op internet. Dan is het waar!

9/11 HOAX!ZONDER 3000 DODEN!
9 jaren geleden
Antwoord aan  Stan178

Stan ga lekker Aleister Crowley boekjes lezen,of stof je poster af van:Anderson Cooper boven je bed.Ok kom eens met links-bewijzen-berichten dat 9/11 geen Hoax/False Flag was/is.ONMOGELIJK en dat weet je,daarom reageer je zo doelloos en DOM.Omdat jij ook weet dat 9/11 een hoax/false flag/een grote leugen is.Of ben je Infantiel…dat kan ook nog….o ja er zijn +-2300 architecten die zeggen,beweren,bewijzen dat 9/11 een Hoax/false flag was/is.Dat is geen kattenpis.toch?

9/11 HOAX-ZONDER 3000 DODEN!
9 jaren geleden

Stan je:”het staat nu toch op internet dus is het waar”Opmerking is te zielig voor woorden,en een van de domste opmerkingen die ik ooit ben tegengekomen van een troll/leugenaar.Stan heb je wel eens gedacht voor 1 seconde in je kortzichtig arrogant hoofdje,dat het wederzijds geld voor de “journalistiek”/media die 24/7 “nieuws”/nieuws brengen…op INTERNET/YOU TUBE/GOOGLE etc…

9/11 HOAX--zonder 3000 doden!
9 jaren geleden

YOU TUBE:9/11 HOAX crisis actors—–YOU TUBE:9/11 hoax crisis actors duping delight—–YOU TUBE:9/11 cabdriver tells the truth——–YOU TUBE:9/11 hoax no planes———YOU TUBE:9/11 hoax no 3000 deaths—-YOU TUBE:9/11 hoax building 7…….etc…etc…etc..

moderator
9 jaren geleden

Ga wat van je reacties verwijderen want je valt in herhalingen, kuch. Probeer op de inhoud van het bericht in te gaan, bedankt.

9/11 HOAX--zonder 3000 doden!
9 jaren geleden
Antwoord aan  moderator

BOEIEN!verwijder maar!de WAARHEID is blijkbaar niet gewenst hier…

9/11 HOAX-ZONDER 3000 DODEN!
9 jaren geleden

YOU TUBE:9/11 hoax plane 93

9/11 HOAX--zonder 3000 doden!
9 jaren geleden

Als de “complotgekkie’s”WAARHEIDSZOEKERS..zo’n onzin zeggen WAAROM zijn de Media altijd bang voor deze “gekkie”s”en besteden ze NOOIT aandacht aan allllle bewijzen/beelden/video’s etc….die beweren/bewijzen dat o.a:9/11 in scene is gezet/hoax/false flag…waarom die angst?….IEDEREEN DIE INTERNET HEEFT,KAN DE ECHTE WAARHEID OPSPEUREN,heb je de NOS/MEDIA totaal niet voor nodig(ze liegen alleen maar,en zijn in handen van de Zionisten/Overheid/Staat…RICHARD CAGE zou eens aan tafel moeten zitten bij:DWDD OF PAUW OF NIEUWSUUR OF RTL LATE NIGHT..wat hebben ze te verliezen,want het is toch “WAAR”dat 9/11 een echte terroristische aanslag was…..ze durven niet ivm dat het de WAARHEID is dat 9/11 een false flag/hoax was/is.ZONDER DODEN!!de twin towers waren LEEG!

9 jaren geleden

Tja, Complotdenkers – als ik de reacties hier lees is de zorg echt in grote problemen
veel pillen hebben hun bestemming niet bereikt – taalkundig zijn velen niet – d.w.z
hun zinnen rammelen en ratelen zonder interpunctie – of even een strategische
zucht adem – om even eens na-te-lezen wat er allemaal gehammerd wordt.

de laatste die de was zelf doet – want een kind kan dat – graait even uit de
een verzameling begrippen – die het altijd goed doen in combinatie met
een overdosis wiet – en ook het regelmatig gebruik van CAPS.
Volgens mij een stiekum ingehuurde van de overheid natuurlijk jaja..
die komt trollen en dollen met de Nederlansche taal.

bon, complotdenken is niet slecht – het is alleen slecht als het een
harkwerk wordt van niet te controleren gegevens – nauwelijks gestaafd
aan feiten – die drie-ogen, zwarte-hand, ocultus, zandmannetjes, trollen
vampieren, zombies, zwarte motten, vliegen, vogeltjes, zeedieren
van ongelofelijk fabrikaat – de vrijmetselaars met troffel en meetlat
(meten is weten) – de illuminati (de verlichten – dragers van kennis en inzicht) –
zeker niet diegene die ze vaak als oorzaak en gevolg noemen –
heerlijk die gemiste ontwikkeling van creativiteit –
het recyclen van oud materiaal – het toppunt van plagiaat .

De Pest is nog niet genoemd – het verbranden van mensen is
in sommige landen weer trendy – hoelang nog dat ook hier mensen
met jerrycans over straat gaan voor de wekelijkse partij.

3x raden.. niet twee keer.. of vier keer..
vier keer is echt TE veel.. twee te weinig
en drie ligt lekker in het idee.

Onrust makers – je moet oppassen niet de Peter te worden
en de wolf te voeren – je moet wikken en wegen
sommige mensen houden niet van moderatie
schreeuwen – maar altijd de harde toon
vrij zinloos – pak een aardappel kratje.
en Gillen maar.. de wereld gaat ten onder.

Complotten – alles is een gevolg van oorzaak.
maar soms is de link niet gelegd –
je kunt het wel denken – je kunt het zoeken en
versterken – maar anderen er mee infecteren
dat leverd weer een nieuw complot op..
deed iemand dat nu opzettelijk of.. oops.. ongelukje.. ?

Opzettelijk mensen met onzin opzadelen is geen ongelukje..
daar zit een venijnig complot achter..
het complot van de toetsenbord maffia…
die meer toetsenborden wilt verkopen
liefst met duitse indeling – om onsch te martelen..

Veel plezier met het hakken..

9/11 HOAX-ZONDER 3000 DODEN!
9 jaren geleden
Antwoord aan  harald

Veel plezier met Liegen en Zeer knullige trol reactie’s…kom eens met BEWIJZEN dat…je weet wel..9/11..etc..

9/11 HOAX--zonder 3000 doden!
9 jaren geleden

Het Feit is dat 9/11 een hoax/false flag is,dus wat jij zegt boeit totaal niet.Ik heb de waarheid aan mijn zijde,jij de LEUGEN….heb je al eens gekeken op INTERNET/YOU TUBE:…ivm de 9/11 HOAX…dag leugenaar/bedrieger/stuk onbenul….ik rook geen wiet en ik gebruik caps NOU EN?

Stan178
9 jaren geleden

Heel de wereld bestaat niet! Het is een complot van de Amerikanen. Wanneer begrijpen mensen dit nu eens?
Alles en dan ook alles wat op internet staat is de enige waarheid.Dat wat radio of tv of kranten berichten is niet waar?

Frits
9 jaren geleden
Antwoord aan  Stan178

MSM één grote LEUGEN!!!

9/11 HOAX!ZONDER 3000 DODEN!
9 jaren geleden
Antwoord aan  Frits

Frits en Stan werken jullie bij de media?tsonge,tsjonge,tsjonge..jullie maken jullie zelf BELACHELIJK..stelletje kneuzen/leugenaars.KOM MET BEWIJZEN DAT 9/11 GEEN HOAX/FALSE FLAG WAS…kom op…moet toch zeerrrrr makkelijk zijn…of niet?Want 9/11 is toch geen Hoax/False Flag..tenminste dat beweren(liegen)jullie…dus geen praatjes maar kom eens met links-bewijzen(die moeten er toch alleen maar zijn)dat 9/11 geen hoax/false flag is.Als jullie dat niet doen,dan is het voor iedereen zeerrr duidelijk dat jullie gewoon KNEUZEN zijn,die niks kunnen onderbouwen wat ze beweren.Jullie sarcastische opmerkingen,zijn het bewijs dat jullie donders goed weten,wie hier de Waarheid spreekt.Het boeit jullie zo mateloos blijkbaar dat jullie bewust liegen ivm 9/11,de vraag is Waarom?

9/11 HOAX-ZONDER 3000 DODEN!
9 jaren geleden
Antwoord aan  Stan178

STAN en FRITSIE kom eens met links-bewijzen-video’s etc…die bewijzen dat 9/11 geen hoax/false flag was/is.Waarom heeft niemand van jullie vandaag nog links-bewijzen-videos-onderbouwde reacties geplaatst ivm dat 9/11 geen hoax/false flag is?reden:9/11 IS EEN HOAX/FALSE FLAG,zonder vliegtuigjes,zonder 3000 doden,zonder terroristen…SUCCES!!..Stan en Fritsie,gekke complotdenkers dat jullie zijn,jullie denken(LIEGEN) dat 9/11 een echte aanslag was.Niet zoveel denken ivm complotten jongens.Kijk maar naar de NOS ‘gijzeling”belachelijke HOAX!

Stan178
9 jaren geleden

Kom jij maar met bewijzen dat de wereld bestaat!
Krijg je niet gedaan.

Stan178
9 jaren geleden

De naam is Stan187. Anders komt er weer een hoax, maar dan over mijn naam!

Stan178
9 jaren geleden

Ik ben 2347 jaar oud. Bewijs jij maar dat het niet zo is! Graag wel een rechts bewijs. Kom op dan, snel een beetje.
Er is vast wel iets op internet te vinden! een filmpje of een architect of een professor!

Harm
9 jaren geleden
Antwoord aan  Stan178

Je zou je in identiteitsfraude kunnen verdiepen.
Wat als een boef misdrijven pleegt, bijvoorbeeld een overval met moord, maar zichzelf in de media bekend maakt met de naam STAN178 en hierbij een vals paspoort gebruikt?
Dan zou je, wanneer jouw echte naam STAN178 zou wezen, de waarheid boven tafel willen hebben en ga je hier waarschijnlijk mee door.
Vergelijk deze identiteitsfraude met 911 en je begrijpt je de vragen.

Stan178
9 jaren geleden
Antwoord aan  Harm

Waar heb jij het nu weer over? Ben jij wel Harm? Laat me je paspoort zien. Of ben jij die boef die ons op een dwaalspoor wilt zetten? Moord? Verkrachting? Overval?

Frits
9 jaren geleden

Waarom ouderwets met explosieven? Bilderberg en de Zionisten beschikken toch over HAARP.

9/11 HOAX!ZONDER 3000 DODEN!
9 jaren geleden

Deze Richard Cage is een Architect..dus bepaald geen domme man,maar zelfs een laag opgeleid persoon,kan om te beginnen na een aantal uren op internet te surfen erachter komen/begrijpen dat het orginele verhaal totaal niet klopt,en naar een aantal dagen/weken begrijpt deze persoon dan dat 9/11 een HOAX was,zonder vliegtuigen,zonder 3000 doden.Let Wel dat zelfs 50% van de New Yorkers het orginele 9/11 verhaal niet meer geloven(je moet ook wel infantiel zijn,als je internet hebt en alle interviews,beelden,blunders,crisis acteurs etc….ziet,en dan nog steeds geloofd dat 9/11 een terroristische aanslag was)By the way vliegtuig 93 wat was “neergestort”..hahahaha..zonder wrakstukken,lijken,kleding etc…Alleen een groot van tevoren gegraven gat,was er.En mensen die zeggen dat je niks moet geloven wat op internet staat ivm 9/11 HOAX…DE BEELDEN ZEGGEN ALLES.En waarom moet je dan wel geloven wat b.v de nos of cnn zegt wat op internet staat.DE WAARHEID komt vroeg of laat Altijd naar boven,het heeft alleen tijd nodig dat de mensheid het kan bevatten/begrijpen dat ze al vanaf hun geboorte worden belogen.Mindcontrol is een sterk middel wat de media/overheden/scholen/universiteiten inzetten,want de “charmante’Twan Huys die liegt toch niet of de mooie blonde Dionne Staxx of de Charmante Jeroen Pauw en Humberto Tan etc..NOU DUS WEL!…ze verdienen bergen met geld ermee en voelen zich machtig hoe ze de nederlandse bevolking kunnen beliegen/bedriegen/brainwashen…en voor alle Leugenaars of Onwetenden kom maar eens met Bewijs dat 9/11 geen hoax/false flag is…ONMOGELIJK!je kunt van een in scene gezette gebeurtenis zoals o.a:9/11 geen Bewijs brengen dat het een echte terroristische aanslag was..ONMOGELIJK!..en nog iets…Waarom zou in godsnaam een man als Richard Cage zijn naam,baan op het spel zetten,als hij zou weten dat het echt was ivm 9/11…maar eigenlijk hoeft ieder mens alleen maar tew kijken op internet naar de ontelbare bewijzen die er zijn dat 9/11 een hoax/false flag was.Jaren van te voren al in veel films etc…aan de man/vrouw gebracht door middel van mindcontrol-9/11 etc…zie:9/11 programming in movies-you tube..o/.a Back to the Future 1,2,3-The Simpsons-Superman cartoons etc..etc..etc.Zelfs Prince(illuminati-puppet) zei in 1998 al dat er een terroristische aanslag in 2001 zou gebeuren in de usa door Bin Laden..in een van zijn concerten.Hoe kon hij dat weten?nou zeer simpel..hij wist dat deze HOAX zou gaan plaatsvinden omdat het toch allemaal in Scene is gezet…Hollywood-muziek-films-commercials-overheden-illuminati-regeringen-zionisten-media spelen ALLEMAAL het spelletje mee en hebben elkaar nodig…is wel grappig het telefoonnummer van TU DELFT heeft de nummers 911 erin.Hopelijk zegt deze Richard Cage ook nog iets over de MH17 HOAX,ZONDER 298 DODEN.

9/11 HOAX!ZONDER 3000 DODEN!
9 jaren geleden

De nederlandse Media is niet Blij met deze lezing van Richard Cage ivm de 9/11 HOAX…als het toch zo’n onzin is,waarom dan zo bang,ivm de lezing van Richard Cage?…reden:De waarheid mag natuurlijk niet aan het licht komen,voor de grote massa..EN dat gaat nu wel gebeuren.Het doek is gevallen ivm 9/11 sprookje/LEUGEN…en als mensen eindelijk eens Wakker worden,dat ze belogen,en bedrogen zijn met o.a:9/11..dan heeft de NOS etc..natuurlijk groot gezichtsverlies en worden als leugenaars/oplichters/bedriegers gezien(wat ze ook zijn) Kijk maar naar de NOS “gijzeling”hahahaha HILARISCH slecht in elkaar gezet deze hoax.En de Charlie Hebdo Hoax…etc.

Guinevere
9 jaren geleden

En, ga je lekker zo?

9/11 HOAX-ZONDER 3000 DODEN!
9 jaren geleden
Antwoord aan  Guinevere

Eigenlijk best wel,dat zie je toch..heb je zelf niks te melden…b.v dat 9/11 een hoax is of niet en waarom en met links-bewijzen etc..”En ga je lekker zo”…zinnetje is een beetje zwakjes(zwakjes uitgedrukt)maar dat is het enigste wat mensen kunnen als ze niet tegen de waarheid kunnen of meedoen aan de leugen of gewoon infantiel zijn en denken dat 9/11 een terroristische aanslag was.En nog iets..Waar zijn de links-bewijzen etc..die keihard bewijzen dat 9/11 een echte terroristische aanslag was?Als ik 100% eerlijk echt zou vinden dat 9/11 een echte terroristische aanslag was,dan zou ik diegene die beweren,zeggen,vinden dat 9/11 een hoax/false flag was, de mond snoeren met links-bewijzen-onderbouwde reacties die het tegendeel bewijzen.Want daar gaat het toch om…wat is waar en wat is een leugen.VEEL SUCCES!gaat namelijk NIEMAND lukken!Je kunt namelijk van een hoax/false flag/leugen geen BEWIJZEN vinden,geven die het tegendeel bewijzen…en andersom ook niet.ONMOGELIJK iedereen die dat doet namelijk valt zo door de mand,sterker nog diegene kan met geen 1 bewijsstuk-link-beelden-video’s etc…komen die bewijzen dat een gebeurtenis wat in scene is gezet(hoax/false flag)ECHT is gebeurd..ONMOGELIJK!probeer maar eens..wederom veel succes!..had al lang vandaag iemand mee moeten komen op deze pagina…morgen niet,volgende week niet,volgende maand niet,volgend jaar niet..never!dus schreeuw/lieg maar lekker kneusjes dat 9/11 geen hoax is,jullie zetten jezelf voor paal.Bekijk de You Tube links hierboven beschreven eens..ONMOGELIJK TE WEERLEGGEN dat 9/11 een hoax is/was zonder 3000 doden,zonder vliegtuigen etc..You Tube tip:9/11 hoax fake fireman…en:9/11 hoax cab driver tells the truth pentagon..en:9/11 hoax fake phone calls….ontelbare bewijzen,video’s die er zijn en BEWIJZEN dat 9/11 een hoax/false flag was/is(ALLEEN MAAR!!)…kom maar op met links-video’s-beeldmateriaal die het tegendeel bewijzen….moet toch zeer makkelijk zijn,voor de mensen die beweren of liegen of beide dat 9/11 geen hoax/false flag was/is.

9/11 HOAX-ZONDER 3000 DODEN!
9 jaren geleden

EN IK HERHAAL VEEL…MAAR DAT DOET DE MEDIA TOCH OOK ALS ER WEERRRR EENS EEN HOAX/FALSE FLAG IS.DE LEUGENS WORDEN ERIN GEPOMPT,IK POMP DE WAARHEID ERIN.(gaat zeer makkelijk by the way)De waarheid vertellen is namelijk makkelijker dan Leugens te vertellen.En nog iets voor alle mensewn die geen geweten hebben en van liegen houden en $$$..ga bij de MEDIA werken of word Journalist of Anchorman/Woman.De enigste baan/banen waar je goed word betaald voor LEUGENS te vertellen en mensen te BEDRIEGEN voor de GEK te houden,en je hebt dan ook nog een “STATUS’ in de Samenleving.Want de redactie’s van deze omroepen/kranten/media zijn zo arrogant en denken dat ze iets zijn….dat krijg je namelijk als je mensen 24/7 beliegt/bedriegt en ermee wegkomt en ook nog eens goed betaald word en een bepaalde “status’hebt,als je bij de msm werkt.

Stan178
9 jaren geleden

Heb jij wel eens gewerkt, of ben je afgekeurd?

Harm
9 jaren geleden

Het is goed en gezond om vragen te hebben,
Het is nog beter om ze te kunnen uiten,
Wie vraag is dom,
Wie niet vraagt blijft dom,
Wie blijft vragen wil misschien dom blijven.

Ik ben blij en opgelucht dat steeds meer mensen vragen durven te stellen over 911.
Het was namelijk geen onbelangrijke dag die zonder verstrekkende gevolgen is gebleven.
Zouden mensen hier alsjeblieft vragen over mogen stellen?

Stan178
9 jaren geleden

Beste lieve 9/11 HOAX-ZONDER 3000 DODEN! Wil jij AUB, ik smeek, je val zelfs op m’n knieen voor je. Blijf nog heel lang op deze site. Ik heb in geen jaren zo gelachen, dit is het beste vermaak ooit! Dus schatje zou je willen blijven doen zo?

Farouk Ismael
9 jaren geleden

het valt nogal op dat m.n. Delft, Groningen, UvA, VU, en Utrecht meningen toelaten die afwijken van de Staatspropaganda.
M.n. Leiden, Wageningen, Nijmegen, Erasmus hoereren gretig met de globalisten. Medewerkers voelen feilloos aan wat goed is voor de loopbaan, wat funest. Vakidioten weten hun plaats te behouden, komen het hoogst.

De zender C-span is de enige die interviews met getuigen en architecten heeft uitgezonden:
http://www.c-span.org/video/?c4505653/daniel-bland-calls-cspan-richard-gage-ae911org
http://www.c-span.org/video/?320748-5/washington-journal-architects-engineers-911-truth

http://www.boublog.nl/2014/09/11/13-jaar-na-11-september-wtc-7-exposed/
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_blackbudget04.htm#1 DAY BEFORE 911 WTC attack!

Ook relevant; hoe staatsterreur de benodigde massa-hysterie oplevert om alles vloeibaar te maken:
Probleem -> Reactie -> ‘Oplossing’:
http://www.takeoverworld.info/pretexts.html#griffin

# Operation Cyclone:
Sale of non-U.S. arms to Pakistan for destination to Afghanistan was facilitated by Israel.[24]
More than $20 billion in U.S. funds were funneled into the country to train and arm the Afghan resistance groups.[25]
The program funding was increased yearly due to lobbying by prominent U.S. politicians and government officials, such as Charles Wilson, Gordon Humphrey, Fred Ikle, and William Casey.
Under the Reagan administration, U.S. support for the Afghan mujahideen evolved into a centerpiece of U.S. foreign policy, called the Reagan Doctrine,
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Cyclone

O.a. over ‘Operatie Mockingbird’ – CIA mediamanipulatie:
http://carlbernstein.com/magazine_cia_and_media.php

Controle op. en massa manipulatie van social Media – heeft alle aandacht van de globalisten: http://www.theguardian.com/technology/2011/mar/17/us-spy-operation-social-networks

‘War on Terror’ is de naam van de campagne om de Nationale soevereiniteit, mensenrechten, democratie en vrijheid te elimineren. Kortom, de echte terroristen zijn onze regeringen.
Al-Qaeda is opgericht onder gezag van Reagan op 27 maart 1985, met National Security Directive 166.
Voor geheime witwas- en wapenhandel.
Later ontwikkelde zich dat tot dekmantel voor terreur en subversieve activiteiten.
Madrasses werden opgezet, jihadisten gehersenspoeld (geprogrammeerd) getraind en bewapend.
De Sharia werd ingevoerd in Pakistan en de promotie van de ‘radicale Islam’ is officieel beleid van de Israëlo-American strategie tot overheersing van Azie en het M.O.
http://www.veteranstoday.com/2011/05/05/the-american-awakening-can-it-happen-here/

Brzezinski tacitly acknowledges that the “war on terrorism” is bogus.
He points at length at the fabricated pretext for waging war on Iraq and cites the controversial ‘Downing Street Memo’
statement to the Senate Foreign Relations Committee
http://www.globalresearch.ca/zbigniew-brzezinski-transcript-of-testimony-to-the-senate-foreign-relations-committee/4921