40

Vanavond rond half acht reden de deelnemende wielrenners aan de slotetappe van de Tour de France in Parijs op hoge snelheid door de allerlaatste bocht om zich klaar te maken voor de eindspurt. Plotseling waren we getuige van een aartsengel in wit gewaad op hun weg die zijn armen wijd gespreid hield. Het is een waar wonder dat de renners de man op de nipper wisten te ontwijken.

Wat bezielde deze man, was het een demonstrant? In een tv-fragment en onderstaande printscreen ontwaren we tekens op de voorzijde van zijn gewaad die aan Cyrillisch doen denken, een monnik? Is de man wel aangehouden, want het moge duidelijk zijn dat het wielerpeloton ontsnapt is aan een massale valpartij. De internationale sportmedia hebben het incident compleet genegeerd, alsof het niet voorgevallen is. Zou de engel de aarde soms ontstegen zijn? Stond hij daar wel in die bocht richting de Champs-Élysées…

41

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 maand geleden

Dit is nog steeds een klassieker