Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
knarfist
8 jaren geleden

Heb het
toch wel te doen met de meeste “linkse” mensen wat een ondragelijke nekkrampen moet dit weer opleveren.
Als je naar rechts kijkt dan zie je links niets dus het werkt wel.
De Kaviaars,asseds,van de Sandes en Ravotrtjes van deze tijd maken overuren met draaien en framen om toch maar vooral duidelijk te maken dat het allemaal de schuld is van de boze,slechte en rascistische blanke westerse man.
De “anarchisten” zijn zoals voorspelt hard bezig met hun anti “islamofobie” gebeuren.
WAANZIN! PURE WAANZIN!

Hector Reban
8 jaren geleden
Antwoord aan  knarfist

Onze regering zei zelf dat de kans op aanslagen groter zou worden toen ze hun F16”s met bommen optuigden, en ze hebben gelijk gekregen. Wie obsessief naar links kijkt ziet kennelijk de simpelste waarheden vlak voor zijn porum niet meer.

Hector Reban
8 jaren geleden

“Onze waarden”: Arab lives don’t matter.

Els
8 jaren geleden

En gelijk hebben ze. Die religies zijn ontstaan met als doel imperialistitische oorlogvoering en onderdrukking door rovende heersers. Mensen dom, bang en gehoorzaam houden, ze tegen elkaar uitspelen, beetje dreigen met hel en duivel, respect eisen en kritiek verbieden, en dan profiteren van de winst die het oplevert. Voor geen enkel inhumaan roofsysteem moet je respect hebben, ook niet als iemand beweert dat van zeer perfecte ‘goden’ komt.