Ondertussen op de nationale treurbuis…

keulen

Share Button

2 Reacties op Ondertussen op de nationale treurbuis…

  • knarfist schrijft:

    Rechts duikt erop. De schuld geven. Rechtse instrumentalisering. Rechts heeft de toon gezet. Het debat geframed. Rechts spint garen. Links progessief perspectief. Goede argumenten. Waarheid en nuance. Zwarte Piet. Geert W.

  • Hij die de spiegel voor houdt schrijft:

    Mijn insteek is dat zij die de macht hebben deze en andere ellende veroorzaakt hebben. Het is helaas niet verplicht om verstandige beslissingen te nemen. Anders gezegd: De ellende van vandaag is het gevolg van de “goede” beslissingen van gisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Volg ons op twitter
Zoeker
Rubrieken