29Veel Nederlanders gaan deze weken op het laatste moment op vakantie naar Turkije.

Brancheorganisatie ANVR signaleert een opvallende stijging in het aantal lastminutereizen die in aanloop naar de meivakantie worden geboekt. De immense populariteit van dictator Erdogan vanwege diens succesvolle staatscensuur campagne en de massaslachting van Koerden zou de plotselinge stijging verklaren. Ook de bloedbaden als gevolg van aanslagen zijn een toeristische trekpleister.

ANVR zegt zich te baseren op de geluiden die het van aangesloten reisorganisaties krijgt. Corendon, de grootste aanbieder van reizen naar de Turkse Rivièra, zag het aantal boekingen de afgelopen tien dagen met 20 procent toenemen. De touroperator heeft extra vluchten georganiseerd om het hoofd te bieden aan de toegenomen vraag naar vakantiereizen naar Turkije.

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martin
8 jaren geleden

Ja, het ECHT waar!! Enorm veel mensen willen naar Turkey.

Trouble for Erdogan? #Turkey foreign tourism arrivals saw biggest decline since 2006. Tourism is a key sector.

https://twitter.com/Schuldensuehner/status/725629804469473281