Vrijdag 18 november grijpt Meindert Stelling de laatste strohalm aan om (vredes)advocaat te mogen blijven. Die dag gaat hij in hoger beroep tegen de uitspraak van de Raad van Discipline die hem uit zijn ambt heeft gezet. Sympathisanten houden vanaf 12.30 uur een manifestatie op het Vrouwe Justitiaplein voor de rechtbank in Utrecht, rechtszaak vangt aan om 14 uur.

Filmpie is van Schoonhoven Producties. De ‘behandeling’ van het hoger beroep op 18 november lees je hier.

 

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
antimili
7 jaren geleden

Jammer dat in de video niet wordt vermeld dat het om Amerikaanse kernwapens gaat. Aangezien Nederland de 51ste staat is van de VS – dat hebben we de afgelopen weken weer eens bevestigd gekregen van de staatsmedia dankzij hun kolderieke, hysterische en partijdige berichtgeving over een abject verkiezingsbal – is het meer dan logisch dat we tot in den treuren opgescheept zitten met allesvernietigende bommen. Advocaten die daartegen protesteren worden door de ‘neutrale’ rechterlijke macht en advocatuur kaltgestellt. Zo is het maar net.