19
Een minkukel in het Europees Parlement, maar het blijft wél een man van het volk hè.

Volgens EU-commissaris Timmermans blijkt uit ‘Amerikaans onderzoek’ dat de Gülen-beweging ‘wel degelijk een rol heeft gespeeld in de mislukte staatsgreep deze zomer in Turkije.’ Zijn gezwets wordt hem niet in dank afgenomen.

Dinsdag wist Timmermans, eerste ondervoorzitter van de Europese Commissie, in het Belgische dagblad Knack te melden dat ,,op basis van Amerikaans onderzoek er steeds meer indicaties zijn dat de Gülen-beweging wel degelijk een rol heeft gespeeld in de mislukte staatsgreep deze zomer in Turkije.” De brave Vlaamse journalist heeft kennelijk nog nooit van het begrip doorvragen gehoord want wat die ‘indicaties’ inhouden blijft onbekend. Wat wél duidelijk wordt is dat Timmermans in een goed blaadje wil komen te staan bij despoot Erdogan.

De uitspraak heeft geleid tot een tikkeltje beroering want ja, de EU is de NAVO en dus pro-Turkije. Voormalig EU-parlementariër Lagendijk (GL) vindt de uitspraak van Timmermans ronduit gevaarlijk. ,,Het gaat om een heel gevoelig onderwerp. Als je dan dit soort ruige uitspraken doet, en ook nog eens op basis van een onderzoek dat jij blijkbaar kent maar de rest van de wereld niet, dan is dat niet erg verstandig. Ik ben verbaasd dat iemand in zijn positie dit vuurtje opstookt.”

Europarlementariërs De Lange en Lenaers (beiden CDA) hebben woensdag in schriftelijke vragen om opheldering verzocht aan de Europese Commissie. Zij vrezen dat de uitspraken voor onrust zorgen in Turkije en de Turkse gemeenschappen in Europa. Zij willen weten waar Timmermans zich precies op baseert en of hij informatie heeft gedeeld met de Turkse autoriteiten. Ook willen ze weten of de EU-commissie achter zijn uitspraken staat.

De Limburgse Roda JC-hooligan Timmermans, die in zijn vrije tijd dus ook nog iets namens de PvdA uitvreet in het Europees Parlement, rijdt wel vaker een scheve schaats om in de gunst te komen van iets of iemand, zoals het publiek. „We zien beelden van tuig dat de trouwring van de handen haalt”, zei de de politicus in een emotionele toespraak bij de VN vlak na de ramp van MH17. Dat ‘tuig’ bleek later uit een reddingswerker te bestaan die de ring netjes opborg voor de nabestaanden.

In een al evenzeer emotioneel optreden bij een niet nader te noemen inferieure tv-show waarin de VARA grossiert, meldde de kwijlebal dat er een zuurstofmasker in de restanten van MH17 was aangetroffen. Hij wilde vooral interessant overkomen met zijn uitspraak – betrokkenheid tonen bij het onderzoek van nationaal belang is altijd goed voor het electoraat – maar het gevolg was wel dat hij de nabestaanden een zeer beroerde tijd bezorgde. Die wisten niets van een masker af en beseften plotsklaps dat hun geliefden mogelijk niet vrijwel meteen dood of buiten bewustzijn waren geraakt.

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sandra Westrenen
7 jaren geleden

amehoela, iedereen met een beetje kennis van de imperialistisch doctrine van de CIA, om mbv. de zgn. radicale islam ca. jihadisteen seculiere soevereine staten omver te werpen, weet dat de CIA de Gülen beweging huisvest, en exploiteert.
Ik zal het voor de onnozelaars er ff bij zoeken. oud artikel NRC, resp. docu van de BBC – kan iedereen weten!
In onderstaande bron: “Just today the NRC published a fine example of how the Gülen movement works.
They use coordinated action to influence public opinion. The result: a clash between muslims and non-muslims ”

“De Islamitische Universiteit Rotterdam wordt geleid door Ahmet Akgündüz. De rector is aanhanger van Gülen”
Het exacte aantal aanhangers van de Cemaat, zoals de gemeenschap in Turkije wordt genoemd, is onbekend. Schattingen lopen uiteen van één tot acht miljoen wereldwijd.
De beweging runt meer dan duizend scholen in en ver buiten Turkije.

http://xevolutie.blogspot.it/2013/04/272-fetullah-gulen-and-his-jewish.html
Mr Gulen lives in his retreat in Pennsylvania : http://www.bbc.com/news/world-13503361

Je kunt Fran ‘LGBT’ niet teveel onderschatten. Rat in pak. Weinig waarschijnlijk dat dit een ‘slip of the tongue’ is. Fran is de man die de omvolking van Nederland tot top prioriteit heeft verheven. Zelf noemt hij dat met een politiek correct woord ‘diversiteit’. Hij twitterde zelfs ‘diversity is the future of mankind’.
Zo doorgeslagen is die man. Hij gelooft werkelijk zelf zijn eigen keelgeluiden.

In goed Nederland: een gevaarlijke gek.
Ook islamisering van Nederland gaat voor Fran boven alles. Ben je het daar niet mee eens – bestempelt hij, en zijn helpers, je als terrorist, staatsvijandig, xenofoob, racist, antisemitiets zelfs. Gestóórd. Heel de grondwet door de versnipperaar voor de zelfhatende Hollander, die zichzelf slimmer vind als andere mensen (dat heeft hij zo getweet!)

Hier ook nog ff de lijntjes van de CIA, Gühlen, heroïnehandel, het hele zooitje.
Het kan zomaar te maken hebben met het feit dat hij de aandacht wil afleiden van de verwerpelijke vervolging van journalisten door de IS-knuffelaars in Ankara; om desondanks de publieke opinie om te draaien en de annexatie van Turkije door de EUSSR toch door te drukken. Instructie Vaticaan? Hij schermt zelf met de korte lijntjes.

Sandra Westrenen
7 jaren geleden

sorry, de bron vergeten toe te voegen. Hier dan:
. http://rastibini.blogspot.it/2008/06/glen-cia-and-american-deep-state.html

Sandra Westrenen
7 jaren geleden

om eventuele bezoekers het iets makkelijker te maken.
Leer Fran LGBT Timmermans beter kenen; zijn tweets geven de nodige clues:
 “… the indirect support my own party, the Dutch Labor Party, gives to the Islamo-Nazis of Hamas”,
 “a large part of the EU has a criminal mindset. “
 “I have always prided myself in being more intelligent than most politicians.
I am a suave diplomat and speak many languages.
In order to maintain this image, I have often managed to “manipulate the truth in such a manner that my motives aren’t too transparent”
 “Europe doesn’t believe this applies to the Palestinians, which is why we whitewash their criminality and genocidal intentions.”
 “Our party leader, Diederik Samsom, is a main inciter against Israel.[17]”
 “(UNHRC). I knew very well that it is a zealously anti-Semitic body,”

The fifth Global Forum on Combating Anti-Semitism will begin on May 12th (2015) in Jerusalem.
The Israeli government ministries who have organized the event have invited the First Vice President of the European Commission, Frans Timmermans – a Dutchman – to speak at its opening session. http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/16869#.VzHa-8vCRdg

Natuurlijk is Fran niet dom. Weet hij (best) dat Turkije draaischijf is voor de NAVO-terreur:
“In his native Turkey, Gulen’s vast fortune has been used to create the Justice and Democratic Party (Adalet ve Kalkinma, AKP), which has gained control of the government…
“Abdullah Gul, Turkey’s first Islamist President, is a Gulen disciple along with Prime Minister Recep Tayyip Erdogan, and Yusuf Ziya Ozcan, the head of Turkey’s Council of Higher Education… http://www.shoah.org.uk/2011/11/13/turkeys-erdogan-is-jewish/

Turkije draaischijf voor ‘de coalitie of the Killing’ voor plan B tegen Syrië:
This is exactly how the US, Turkey, Saudi Arabia and Israel want it:
a coalition of Islamists, armed and trained to be ruthless killing machines in the service of imperialism.

It enables the US, Turkey and Saudi Arabia to arm and finance them under the pretense of financing and arming “moderates”. It provides them diplomatic, military and political support
https://www.sott.net/article/318256-US-proxy-terror-armies-re-branded-as-moderates-All-part-of-Plan-B-in-Syria

zoals hij zelf zei ‘manipulate my words – so – that my true motives are not to transparant’.
Op z’n Hollands: deftig liegen; Zijne Schijnheiligheid …als ik aan MH17 denk, zie ik . . . . rivieren van krokodillentranen, en – weer – grove leugens, een clown.
Een gevaar voor onze veiligheid, welvaart, vrijheden, en meer.