Bij de NPO dacht men te kunnen scoren door een op leeftijd zijnde voormalig politicus, met gezicht gericht op de camera, z’n licht te laten schijnen over de toestand in deze doorgedraaide wereld, maar het werd een dwaallicht. Onze Vlaamse vrienden van de VRT doen het wat dat aangaat opmerkelijk beter. Mohamed El Bachiri verloor zijn echtgenote Loubna Lafquiri bij de aanslagen in Brussel op 22 maart 2016. In het tv-programma De Afspraak sprak hij donderdagavond ons, maar in het bijzonder zijn extremistische moslimbroeders en -zusters, toe.

Door ravage

9 gedachte over “Hé, weer eens een ander moslimgeluid”
  1. Zou niet weten of de ‘redactie van Ravage al met één been in het verzorgingstehuis staat’, maar wat is je punt?

  1. Moslims die weigeren te vechten in de naam van allah worden hypocrieten genoemd die moeten worden afgeslacht (3:167).

   In zijn boek Volkermorde vom altertum bis zur gegenwart uit 2009 wordt door de historicus Hans Meiser gewag gemaakt van driehonderd miljoen slachtoffers van de islam in een tijdsbestek van 1400 jaar.
   Iedere dag komen er slachtoffers bij.

   Zou er misschien iets grondig mis zijn met de islam?

   En ja er waren natuurlijk ook goede Duitsers.

   1. betekent Knarfist eigenlijk oude zure KNAR . Ik ging er van uit dat lezers van Ravage realistisch maar wel positief de toekomst tegemoet zien en daar ook aan werken . Positieve Islamgeluiden horen ook toegejuicht te worden zoals alle positieve geluiden . Blijven hangen in een rancuneus ‘het wordt toch nooit wat houding ‘ is voor de schrijver als voor de gehele gemeenschap een ziekmakende eigenschap

  2. Medewerker van de groene moskee in het Gelderse Druten riep na de aanslagen in Brussel via facebook op om aanslagen te plegen.
   Boete 750 euro.

 1. Positieve islamgeluiden?
  allah is groot blabla bla,,,
  allah is groot blablaba….
  Er is nix positiefs in of over de islam Hans.
  Je klinkt als d66.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*