Vrijwel onopgemerkt is het Amerikaanse leger in Eygelshoven een voorpost aan het inrichten waarmee ‘vijand’ Rusland bestreden kan worden. Zo’n 1.600 Amerikaanse militaire voertuigen staan binnenkort paraat op Nederlandse bodem.

We maakten er begin dit jaar al melding van dat in het kader van Koude Oorlog 2.0 Amerikaans oorlogstuig terug zou keren naar het Zuid-Limburgse Eygelshoven. Een en ander vloeit voort uit afspraken die in het najaar van 2014 op de NAVO-top in Wales werden gemaakt om oostelijke bondgenoten te helpen. Volgens minister Hennis (Oorlog) onderstreept opslag van Amerikaans materieel in Nederland ‘de bondgenootschappelijke solidariteit’ en is het een ‘herbevestiging van de trans-Atlantische band’.

Inmiddels is het zover. Als dieven in de nacht slopen vorige week de eerste M1 Abram tanks, Bradley pantserinfanterievoertuigen en M109 Paladin gemechaniseerde houwitsers van het Amerikaanse leger het VS-depot van Eygelshoven binnen. Het Army Prepositioned Stocks Eygelshoven (APS-E), zoals de voorziening officieel heet, neemt een belangrijke faciliterende functie in voor Amerikaanse troepen in Europa. Op termijn zullen ook depots in Duitsland, Polen en België heropend worden.

De meeste voertuigen arriveren in de loop van volgend jaar. Ze zijn afkomstig van een US Armored Brigade Combat Team van het Amerikaanse leger. Ongeveer honderd Nederlandse Defensiemedewerkers ondersteunen de Amerikanen bij het onderhoud en de bewaking. Het APS-E-terrein heeft een oppervlakte van 27 hectare met daarop acht loodsen met duizenden vierkante meters voor opslag, 32 werkplaatsen en 20 waspunten, meldt het Ministerie van Defensie.

Momenteel zijn er alleen twee lichte VS-brigades operatief in Europa, de 173ste Luchtmobiele Brigade in Italië en het 2e Stryker Regiment Cavalerie in Duitsland. Het Amerikaanse Congres heeft in totaal 3,4 miljard dollar uitgetrokken voor de versterking van de NAVO in Europa. Juli 2017 zal oefening Swift Response 17 worden gehouden om de snelle interventie binnen 18 uur vanaf het marsbevel aan de eenheden door te exerceren. Daarbij zal van tevoren een VS-bataljon zijn gestationeerd op een basis in Polen om de reactietijd te verkorten.

Ook actueel:
Obama trapt Russische diplomaten de VS uit
‘Fake News’, nieuw speeltje van de gedachtepolitie

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wim Janssen
7 jaren geleden

Bedreigend!

Anoniem
7 jaren geleden

Triest
We weten dat oorlog de burgers treft.
Kijk naar wat het zieke spel tussen Rusland en Amerika oplevert in Aleppo.
Oorlog is Crimineel en ondersteuning van de onmenselijkheid.
Super schaamtevol.

Alex
7 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

in mei leggen alle vogels een ei

Anoniem
7 jaren geleden

Liever een Amerikaan in mijn tuin dan een Rus in mijn keuken.

Anoniem
7 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Een Russin in je keuken heeft wel z’n charme

Anaclara
7 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Koude oorlog vijandsdenken… ja daar worden we nou echt beter van met zijn allen! NOT.

vdende
7 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Volgens mij bevindt de illuminatie zich in amerika, deze hebben een doel om de wereldbevolking met miljoenen mensen te vermoorden!!

Derk
7 jaren geleden
Antwoord aan  vdende

Bevindt de illuminatie zich alleen in Amerika? Vergeet het maar.

Anoniem
7 jaren geleden
Antwoord aan  vdende

David Icke – Reptilians, Obama and the New World Order
https://www.youtube.com/watch?v=CnkYSzUxbyk

Iwan booij
7 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Welke keuken? Die wordt straks opgeblazen

Iwan booij
7 jaren geleden
Antwoord aan  Iwan booij

Trouwens die Amerikanen zijn ook trigger happy. Gooien zo een granaat bij je naar binnen en zeggen dan : oops sorry i thought you were Russian!

Anoniem
7 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Kun je die gewaardeerde Amerikaan meteen vragen alvast een graf voor je uit te graven, want daar zijn de Amerikanen mondiaal erg goed in gebleken.

Peter
7 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Geef mij maar een Rus die Amerikanen zijn zowie zo niet te vertrouwen met hun propaganda denken ook dat ze de wereld aan kunnen

J. Derckx
7 jaren geleden

Zoals al elders verteld is gekozen voor Eygelshoven vanwege de ligging dichtbij Geilenkirchen, de Duitse NAVO basis van waar ook de grote vliegtuigen zeer snel hun lading kunnen nemen en op de gewenste plek kunnen brengen. Zolang deze spullen hier staan zijn ze ongevaarlijk, pas als ze dringend ergens nodig zijn kunnen we blij zijn dat ze zo dichtbij waren. Ook kunnen we blij zijn met de extra werkgelegenheid.

P. Tuasela
7 jaren geleden

Een fijn gevoel dat Europa er niet alleen voor staat. Europa, een papieren tijger, is helaas niet in staat zichzelf te verdedigen.

Erik de Ruijter
7 jaren geleden

Ik zie maar een probleem.
Die dingen zijn er niet om tegen de Russen op te treden, maar tegen ons.

Anaclara
7 jaren geleden
Antwoord aan  Erik de Ruijter

Eens!

Anoniem
7 jaren geleden
Antwoord aan  Erik de Ruijter

Mee eens

Marcel
7 jaren geleden
Antwoord aan  Erik de Ruijter

Klopt zit een vies luchtje aan

Antoon
7 jaren geleden

Berlijnse muur had ook nooit mogen Vallen net zoals de grenzen de tijd ervoor was een veel betere tijd

kruisridder
7 jaren geleden

666+666+666+6+6+6=2016. De laatste week van dit jaar betekent volgens de overlevering dat het Beest onder ons is gekomen en zich heeft geopenbaard. De aftelling de dagen van het Beest in Washington zijn immers begonnen. Hij heeft de oorlogen in N-Afrika begonnen,in Syrie met ISIS (met de oprichting ervan) en met de zgn.Russische hacks al 35 Russische diplomaten het land uitgetrapt. Nu weer een koffer met “Russische” software in een energiecentrale gevonden om die lam te leggen maar waarvan de software nog niet was geactiveerd. Dus gebeurt dat kennelijk toch door Amerikanen. De koers is nog niet gelopen voor Trump. Obama zal er alles aan doen dat te verhinderen. Desnoods met een kernoorlog.

7 jaren geleden

RP: What the hack! “Om hun Bondgenoten” te helpen? Obama provoceert Rusland en riskeert hiermee een wereldoorlog. Wie zegt dat wij hier achter staan? Wij zijn daarmee GEEN bondgenoten van de Amerika!

anonymouse
4 jaren geleden
Antwoord aan  Realpredictor

en wie ben jij om te bepalen wie wel of niet een bondgenood is en trouwens zonder amerika had in nederland waarschijnlijk nog steeds nazi duitsland de macht

Flo
7 jaren geleden

Wellicht te gebruiken om die gekukzoekers er uit te trapoen en weer orde te scheppen in de huidige shit

Ries
7 jaren geleden

Obama pleegt hoogverraad. Verraad aan zijn eigen land, door een resolutie in de VN over Israël niet te vetoën, de senaat buitenspel te zetten, door wetten aan te nemen die het toekomstige werk van Trump zullen bemoeilijken ( olie winning) door allerlei dingen waar hij eerder in belemmerd was door te drukken enz enz enz… Obama is een onwaardige demissionaire president en gedraagt zich als een kleinkind wat zijn zin niet krijgt.

Nu dit ; tanks en ander oorlogstuig naar Europa. Hij probeert de mogelijk al in gang gezette ( oorlog wat samen met Hilary bekokstoofd was, immers het is een opzetje naar de de global world…… ) op een kinderachtige manier in de schoenen van Trump te schuiven…. Nu weer door diplomaten uit te wijzen zonder dat 100% vaststaat wie de echte hackers zijn…….
Ik voorspel dat als hij straks president af is dat hij, Obama in eigen land ( misschien niet gelijk ) heel veel onrust en destabiliteit zal gaan veroorzaken…. immers de USA is momenteel zeer verdeeld over hun leiders. Deze verdeeldheid zal hij gaan gebruiken om onrust te zaaien, en er zullen opstanden ontstaan in eigen land… ( de black matters beweging heeft hij zo op staat….) Trump zal de tanks die Obam nu naar Europa transporteerd mogelijk snel nodig krijgen in eigen land….. Obama stopt nooit hij gaat over lijken hij heeft maar een doel Amerika destabiliseren en overgeven aan de wereld wijde Umhna…
Obama is een uiterst gevaarlijke man… hij kan niettegenstaande verliezen…. hij presteerde het vorige week om te zeggen dat als hij een derde periode zou krijgen hij het glansrijk van Trump zou winnen….. hoe gevaarlijk kinderachtig ijdel kun je zijn…. Dit was dan de president van het eens zo machtige land Amerika…..

Poetje Tin
7 jaren geleden
Antwoord aan  Ries

Mooi gezegd Ries! Obama is een zeer goede misleider. En de domme flower-power hippies lopen achter hem aan. Doordat hij eerst wat voor hen geregeld heeft (iets met transgenders Enzo)

Anoniem
7 jaren geleden
Antwoord aan  Ries

Hoe zielig ben jij niet om dit allemaal te bekokstoven!! Obama had zoveel “kansen”/gelegenheden om een 3e Wereld Oorlog te beginnen. Heeft hij niet gedaan!! Obama is een pacifist !!! Hij is de Syrië oorlog níet begonnen. Houd op met je complottheorieën !!!

Sandra Westrenen
7 jaren geleden

Navo heeft niét de taak de burgers in de lidstaten te beschermen tegen buitenlandse militaire aanval.

Navo voert – per definitie – altijd illegale oorlogen:
‘herbevestiging van de trans-Atlantische band’ = het vormen van EurAmerica, de volgende stap naar de Bolsjewiekse ONEWORLD heilstaat.

Nog heb je( Lenin’s) ‘Bruikbare Idioten’ die dit niet snappen, en nog toejuichen ook!

Historisch besef van een worm;
“deploying ground-based nuclear missiles in Europe
an expression of a strategy of all-out war, is taking place. This is confirmed by the participation of the NATO Secretary General Jens Stoltenberg in the secret meeting of the Bilderberg group [2]
the strategy of tension.” [3]
http://www.voltairenet.org/article187924.html

NAVO werkt samen met jihadisten:
a Pravy Sektor France cell, whose members will soon be integrated into the Ukrainian National Guard, has already been created.
In addition, the Kiev Defense Council intends “to grow numbers” to add jihadists who already have real military experience to these Western European neo-Nazis.
http://www.voltairenet.org/article183864.html

NATO Is Turning Into A Global Army To Protect The Oligarchs!”
https://www.youtube.com/watch?v=H_wkSB6Jd4I

“It should be noted that the sale of the F-16’s to Poland had been brokered by a U.S. law firm headed by Christine Lagarde,
Professor Jim Wald notes in The Times of Israel:
The Ukraine Solution: Two Jewish Homelands
“Khazaria 2.0.” What’s more, the Israeli government promises an “infusion of massive Israeli military assistance” to Ukraine, “including troops, equipment, and construction of new bases.” http://www.texemarrs.com/082014/serpent_people_return.htm

De vele illegale oorlogen die de NAVO uitlokt en ontketent:
https://www.klagemauer.tv/index.php?a=showportal&keyword=unzensiert&id=9368

http://www.rd.nl/vandaag/buitenland/navo-garandeert-oekra%C3%AFne-en-georgi%C3%AB-toekomstig-lidmaatschap-1.76518
https://langleveeuropa.nl/2016/11/navo-zoekt-oorlog-rusland-brengt-300-000-man-op-been/
Gaat niet gezellig worden. Stop die waanzin; oorlogen zijn altijd gebaseerd op leugens, en misleide makke belastingbetalers. Bankiers zijn altijd de winnaars, Burger altijd de verliezers.

Jonathan Bear geronimo
7 jaren geleden

Juist door hier Amerikaanse militairen onderpand te geven, maakt Nederland een doelwit, laat ze lekker in Duitsland en Frankrijk zitten,..

Salim
7 jaren geleden

Het duurt niet lang meer dat europa doorgaat krijgen wie de echte terroristen zijn in de wereld, als de eerste bommen begginen te vallen,en hulp en onderdak gaan aanvragen bij de ” moslim terroristen”. Maar daar is het nu een beetje te laat voor denk ik.

knarfist
7 jaren geleden
Antwoord aan  Salim

Gaat het Rusland of Amerika zijn?
ze gaan geen van tweeen bommen op ons hoofd gooien beste Sabim.
Ottomaans misschiens maar verders?..

Onno
7 jaren geleden

Nederland is sinds 1945 bezit van de USA/GB. Waar heeft u het over. Hun kernwapens zijn, en wel onder USA controle (!), al lang hier en wie (zeker dergelijke) vreemde buitenlandse militaire macht op zijn grondgebied heeft, is niet meer soeverein.

Die NAVO is geen “vrijwillig verbond”, deze illusie wordt alleen “liefdevol” zo verkocht door de psychopathische gruwelmoordenaars van de USA/GB ‘deep state’ die Hitler hier aan de macht geholpen hebben als aangever (zij Johnny en hij Rijk…..!) voor hun (typisch psychopathisch) glibbergladde verovering van- en moord op het oude Europa.
Zo ontstaan er immers in het door hen bezette gebied geen opstanden (die dan inspannend moeten worden neergeslagen, met alle OPVALLENDE gevolgen van dien e.d.).
Je vroeg daarbij om SS (illegale) verzetsheld Bernhard en de Onranje moeder van het (illegaal) verzet…..en je hebt ze “liefdevol” zonder wijzigingen teruggekregen. Daarmee de suggestie van “bevrijding” verder versterkend……..terwijl je gebonden aan handen en voeten in hun gruwelgrot zit.

Je bent een vazalstaat en je wordt verplicht opgeroepen voor de krankzinnige (!) doeleinden, niet van jou, maar van de USA/GB.

Waarschijnlijk zal Europa daarbij in rook opgaan, zoals eertijds met 28 kiloton (!!!) conventionele 1945 type monsterbommen, witte fosfor en napalm (een ijskoude abjecte horror-crime onder dekmantel van oorlog) van vluchtelingen en oorlogsgewonden overstromend “Dresden”, maar natuurlijk ook (volkomen van God los) Hiroshima en Nagasaki.

Psychopaten die met hun project wegkomen, gaan het zeker -dat is hun onveranderlijke DIEP GESTOORDE aard- GROOTSCHALIGER proberen.

WE MOETEN OP PSYCHOPATHIE GAAN TESTEN (verplichte invoering van een proactieve psychopatentest)!