Kostelijke tv. De presentatrice, die zonder schaamte het geestdodende format van Pauw en RTL Late Night placht te kopiëren, kreeg het er benauwd van. Als een geblondeerde nepmeesteres probeerde zij de straalbezopen 72-jarige Deelder, die nog de meest nuchtere dingen zei van het gezelschap, het interrumperen onmogelijk te maken, tevergeefs. Waar zouden we zijn zonder onze markante oudjes. Let ook op die grijze punk, tikkeltje teut.

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sandra Westrenen
7 jaren geleden

Nee, kotselijk. TijdVerdrijf. Een heroïne- of hasj-hond bij de toegang kan een hoop tenenkrommende TV voorkomen. Ik heb het een minuut volgehouden, het was niet om aan te zien. Er zijn gelukkig meer kanalen. Anders uit dat ding.

Lezer van deze Ravage.
7 jaren geleden

Santraantje zal wel KOSTELIJK bedoelen ipv KOTSELIJK.
Dus van grote waarde (uit van Dale) of prachtig, mooi, schitterend was Deelders vertoeven bij JInek.
Vraag me wel af waarom hij daar aan mee deed net zo als ik zelf er naar keek? Help!