‘Beste dames en heren, de volgende trein loopt over tien minuten binnen en zal u spoedig op de plaats van bestemming brengen. Goede reis’. Zo luidt de wereldberoemde melding van de NS die je dagelijks hoort op de perrons om te verhullen dat een zoveelste trein is uitgevallen. Treinen een beetje op tijd laten rijden, daar slaagt de NS maar niet in. Men heeft dan ook de afdeling marketing doen aanzetten iets te bedenken dat ‘het’ als genderprogressieve spoorbeweging internationaal op de kaart moet zetten.

Dit op initiatief van D66 die de scepter zwaait over de NS, zeg maar de partij van ‘het voltooide leven’. De partij die marketingtechnisch gesproken de stad Amsterdam, in samenwerking met de VVD, succesvol veranderde in de hoofdstad van Uber, Airbnb en rolkoffers. Oftewel, het Silicon Valley aan de Amstel. Het spoorbedrijf dacht in het verlengde van deze cultuur van jonge vrijzinnige wereldburgers om de aanhef ‘beste dames en heren’ af te schaffen, want te seksistisch. ‘Beste dames en heren’ associeert met opdringerige middelbare white male chauvinist pigs en wordt vervangen door het sekseneutrale ‘beste reizigers’.

Een volgende stap lijkt reeds in zicht: het genderneutrale toilet waar internationale jonge mannen met een knotje (met vanzelfsprekend aantrekkelijke jonge vrouwen) graag komen. Het wordt een moderne hippe latrine, bedacht en ontworpen door vakgroep Gender, Sexuality & Society studies van de Universiteit van Amsterdam. Na discreet gebruik van de uniseks pisbak kan ‘men’ cool van een boozy brunch nagenieten aan de bar.

Reizen is een belevenis. Sekseneutraal pissen op een tochtig perron als je twee uur op een trein wacht wordt dat ook, zo is het streven. Een fijne plek waar je tijdens een sanitaire stop gelijkgestemde geesten kan ontmoeten. Zo zal je de NS met ‘beste reizigers’ horen omroepen dat ‘het’ met de pleeloze Sprinters jarenlang pionierswerk voor ons heeft verricht om de ideale samenleving te bereiken – laten we zeggen als variant op het ‘touwtje uit de brievenbus’ van Jan Terlouw (niet geheel toevallig ook van D66).

Techniek en het doel achter deze gewiekste gendermarketing werd ons een maand geleden nog eens uitgelegd in de Volkskrant door ‘ombudswezen’ (v) Annieke Kranenberg met als titel: ‘Dat onze krant genderneutrale taal nastreeft opdat m/v-schotten ook daadwerkelijk in het hoofd zullen verdwijnen’. Waar hebben we dat eerder gehoord, was dat niet George Orwell?

Welke schotten bedoelt u precies, ‘mevrouw de ombudsman’? Pleiten u en de NS in wezen niet voor een enge politiek correct cultuur van ‘schottenbouwers’ als Arnon Grunberg, Bert Wagendorp en Asha Ten Broeke die dagelijks in uw krant een ieder die qua denken maar een beetje afwijkt van de mainstream media, zeg maar de Volkskrant, herleiden tot het pure fascisme en bron van vrouwenhaat?

Ron Kretzschmar

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sandra Westrenen
6 jaren geleden

Prima blog. Genoemde ‘bruikbare idioten’ in politiek, universtiteiten en aanverwante subsidie junks (grootbedrijf incl.) hebben iets uit te leggen.
Ook zij kunnen nu eenmaal niet negeren, onwetendheid veinzen, laat staan steekhoudend ontkennen dat LGBT voor het karretje is gespannen van de globalisten.

Dit is weer een stap verder op hun routekaart (‘Agenda 2030’) naar de dystopische VN Heilstaat. Inhumane ‘Transhumans’; Technocratie ipv. Democratie.

Hier wordt ernst en urgentie van hun duivelse plannen op een rij gezet; niet weten is anno nu geen excuus:
http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/amsterdam-begint-met-gender-neutraal-spraakfatsoen/
meer relevants:
https://langleveeuropa.nl/2017/06/transhumanisme-europa-zweden-implanteert-chip-ov-hand/
https://www.weforum.org/agenda/2017/05/five-reasons-the-future-of-brain-enhancement-is-digital-pervasive-and-hopefully-bright

Ja zeggen, dan wel apathisch laten gebeuren, tegen/van deze genderneutrale lobby is akkoord voor zelfvernietiging; gedwongen medicatie, vaccinatie, gentherapie.
De globalisten hebben niet voor niks ‘de genenrevulutie’ hoog op hun agenda.
(n.b. voor de goede orde; vroeger noemden wij deze globalisten: nazies. Wel zo duidelijk).

three overlapping revolutions which will define our lives in the decades to come:
• The genetics revolution will allow us to reprogram our own biology.
• The nanotechnology revolution will allow us to manipulate matter at the molecular and atomic scale.
• The robotics revolution will allow us to create a greater than human non-biological intelligence. http://singularityhub.com/2016/04/19/ray-kurzweil-predicts-three-technologies-will-define-our-future/

Kernreactor
6 jaren geleden

Als men mij aanspreekt als reiziger, dan voel ik mij aangesproken als woonwagenbewoner, dat zijn verder prima mensen, maar het is toch een etiket wat ik liever niet opgeplakt krijg. En u begrijpt dat ik dit schrijf vanuit satirisch oogpunt, terwijl het eigenlijk diep triest is,volgens mij zijn er wel belangrijker zaken die zowel bij de gemeente Amsterdam als bij de NS een hogere prioriteit verdienen dan een aanspreektitel.

Ulrik
6 jaren geleden

Ron.

Goed stuk, hilarisch.

Sandra Westrenen
6 jaren geleden

Goeie bijdrage, hilarisch

ron
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sandra Westrenen

Hilarisch? Bedankt voor het compliment. Maar wat dat Ombudsmens van de Volkskrant beweert vind ik minder hilarisch: dat is niets anders dan een blauwdruk voor Newspeak. Als je dat combineert met de pseudowetenschap van vakgroep Gender van de UvA… Heel erg eng!

Knallenburg
6 jaren geleden

Touwtje uit de brievenbus is toch als je ongesteld bent…?

ron
6 jaren geleden

ook…

Sandra Westrenen
6 jaren geleden

Ron, we zijn het eens! De UvA heb ik langer in de peiling. Begon al met die enge Louise Fresco met haar omdraaiing van de feiten. Liever kernenergie dan windmolens – om totaal niet steekhoudende redenen. Logisch, want Trilateral Commission lid. ‘t stokje is gewoon doorgegeven. Ook aan andere uni’s in ons land is de prostituering door de globalisten te herkennen. ‘marxisme’ dringt binnen via de strategie van ‘de lange mars door de instituties’.

Ons Staatsonderwijs: ‘Genderoriëntatie’ voor 3-8 jarigen;
onderwijzers sluiten hun ogen voor waar zij zich voor laten gebruiken;
via ‘genderneutraliteit, ‘transgender’lobby, richting ‘transhumanisme’ resp. ‘singulariteit.’:
video – houd NL een spiegel voor: Het Verneuckte Kind’: https://www.youtube.com/watch?v=XiEGn0cZNMg

http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/lgtbq-propaganda-op-vrouw-nl-het-verhaal-sues-dochter-is-genderneutraal/

GENDER’KEUZE’ is GEOPOLITIEK:
World Economic ForumAnnual Meeting 2017:
14 System Initiatives ‘Shaping the Future of Education, Gender and Work’

Taboe in de Kamer hierover inhoudelijk te spreken.