Zo, die zijn weg, opgerot, met vakantie. Je zal je wel afvragen over wie ik het heb, nou, die jongens van de redactie natuurlijk. Als dienstdoende conciërge van het befaamde clubhonk waarin Ravage ronkt, zit ik nu helemaal in mijn eentje. Kan eindelijk weer eens dingen hardop zeggen die ik denk. Want sodeju, die gasten zijn policor, dat wil je niet weten.

Omdat het weer eens een week is geworden waarvan een plattelander denkt, neuh, da’s niks voor mij, wat een bak ellende, wil ik de week afsluiten met mijn favoriete zomerprogramma uit Gelderland. Kijk ik elk jaar naar, geile tv, lekker blank en vrolijk, wordt elke doordeweekse avond om het uur herhaald. Gepresenteerd door lachebekkie Angelique, zeg maar de Paul de Leeuw van Gelderland, maar dan leuk.

Door ravage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*