Jaaaaaa, daar ben ik weeeer! Als conciërge en tevens onderhoudsmanager van Ravage bevind ik mij momenteel in het Brabantse dorpje Zwammegat. Wat zegt UUUU? Zwammegat ja, de carnavaleske benaming van de gemeente Standdaardbuiten waar ik getuige ben van een bijzonder fraaie en plezante lichtjesoptocht. Ondertussen verzorg ik de techniek voor Omroep Brabant.

Omdat er af en toe ook wel eens iets mis gaat, en ik stiekem wel een pintje lust, bezocht ik zojuist mijn favoriete kolderieke haatsite GeenStijl dat een filmpje heeft geplaatst over een bijeenkomst voor gekkies vrijdagavond in de Amsterdamse Balie waar een weldenkend mens een beroerte van krijgt. Georganiseerd door het zieltogende lokale sufferdje Het Pariool, nou dan weet je het wel.

Partijtje Boudetje bashen omdat die lokaal veel teveel zetels afsnoept, het Haagse dollemanscircus was in town. Zes brallende kleuters tegen één, wat een helden! Partijtje kindermishandeling van de ergste soort. En dat deugpubliek maar lachen en klappen, wat waren ze blij. We zien de presentator een bruine medemens van het podium verwijderen, pal voor de van cocaïne uitpuilende ogen van Pechtoldje die geen helpende hand toesteekt. Hypocriet racistje, bah.

Hek om het parlement en een maand lang niet voederen, dat brengt ze wel tot bedaren en nader tot elkaar. Nog beter, stem ze de Kamer uit!

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pol pot(loodventer)
6 jaren geleden

baudet wordt kaal; daarom zijn ze tegen hem.

B. van Dokkum
6 jaren geleden

Er zou eens iemand aan Pechtold in het openbaar moeten vragen: “Wat was Uw directe betrokkenheid bij de moord op Els Borst?”.
En dan goed letten op zijn primaire reactie!!