Er zijn meansen die naar het Prinsengracht Meukmuziekfestival kiek’n in 020, daar ken ik ook niets aan doen. ‘t Leem giet zien gaanks. Maar bi’j ons in het Overijsselse Sint Jansklooster wetten we wel beater. Elke zommer vindt hier één van de mooiste en grootste bloemencorso’s van de wereld plaats! Hoogtepunten te sie bie RTV Oost en noa bie omroep MAX.

Mooi wagens versierd met tienduizenden bluum’n sieren de stroate en veranderen het beeld in een sprookjesachtige omgeving. Binne dur vrèen oaver. Dit jaar viert het corso haar 50ste verjaardag. U kijkt naar een samenvatting van het spektakel. En negeer die maffe presentator, de zatlap, die ik om de haverklap moest corrigeren, hi-j hef ‘n tik van ‘n mulle had. Goedgaon en bekiekt maa!

Door ravage

2 gedachte over “Bloemencorso in Sint Jansklooster”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*