Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Brenda
5 jaren geleden

Veel thema’s in het eisenpakket. Dan had je er gerust nog een paar aan toe kunnen voegen, zoals “meer sociale woningbouw” en “recht op privacy”. Wel goed dat mensen die zich ter linkerzijde van het politieke spectrum plachten op te houden de strijd aangaan samen met mensen die je rechts kunt noemen. Te hopen valt dat links-extremisten de boel niet gaan verstieren, bijvoorbeeld door vernielingen aan te richten, de politie aan te vallen of (extreem-)rechtse lieden te lijf zullen gaan.

Gele Hesjes woordvoerder
5 jaren geleden

Wij zijn er voor iedereen, elk thema.
Wij zijn niet aangesloten bij één politieke stroming.
Wij zijn het volk.
Wij zijn één.