Veroveren ‘Gele Hesjes’ het land?

Share Button

2 Reacties op Veroveren ‘Gele Hesjes’ het land?

 • Brenda schrijft:

  Veel thema’s in het eisenpakket. Dan had je er gerust nog een paar aan toe kunnen voegen, zoals “meer sociale woningbouw” en “recht op privacy”. Wel goed dat mensen die zich ter linkerzijde van het politieke spectrum plachten op te houden de strijd aangaan samen met mensen die je rechts kunt noemen. Te hopen valt dat links-extremisten de boel niet gaan verstieren, bijvoorbeeld door vernielingen aan te richten, de politie aan te vallen of (extreem-)rechtse lieden te lijf zullen gaan.

 • Gele Hesjes woordvoerder schrijft:

  Wij zijn er voor iedereen, elk thema.
  Wij zijn niet aangesloten bij één politieke stroming.
  Wij zijn het volk.
  Wij zijn één.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Volg ons op twitter
Zoeker
Rubrieken