In Frankrijk doen opstandige burgers, gehuld in Gele Hesjes of andersoortig geel of zwart gekleurde kledij, wekelijks de muren van het Nationale Assemblee waar de Tweede Kamer gevestigd is schudden. Maar In Nederland lusten we er ook wel pap van!

Neem als voorbeeld Amsterdam waar vorige week zaterdag het Rokin in vuur en vlam werd gezet. Met opschriften als ‘Tokkie Power’ en leuzen als ‘Bezet, blokkeer! Dit beleid pik ik niet meer’ werd het geduld van menig tramreiziger zwaar op de proef gesteld.

Afijn, bekijkt u onderstaande onthutsende beelden zelf maar. De man die het woord voert is hoogstwaarschijnlijk werkzaam voor het lokale nieuws sufferdje AT5, voorportaal van het krankzinnigeninstituut NPO. Nou, dan weet u het wel. (niet geschikt voor onder 16 jaar)

Gerelateerde berichtgeving:
* Fransen blijven demonstreren tegen Macron
* Staat Frankrijk een bankrun te wachten?
* Protesten 25.000 Gele Hesjes in Frankrijk
* Gele Hesjes willen volksvergaderingen
* De Franse straten kleurden geel

Door ravage

4 gedachte over “Het Gele Hesjes verzet op z’n Hollands…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*