In Frankrijk doen opstandige burgers, gehuld in Gele Hesjes of andersoortig geel of zwart gekleurde kledij, wekelijks de muren van het Nationale Assemblee waar de Tweede Kamer gevestigd is schudden. Maar In Nederland lusten we er ook wel pap van!

Neem als voorbeeld Amsterdam waar vorige week zaterdag het Rokin in vuur en vlam werd gezet. Met opschriften als ‘Tokkie Power’ en leuzen als ‘Bezet, blokkeer! Dit beleid pik ik niet meer’ werd het geduld van menig tramreiziger zwaar op de proef gesteld.

Afijn, bekijkt u onderstaande onthutsende beelden zelf maar. De man die het woord voert is hoogstwaarschijnlijk werkzaam voor het lokale nieuws sufferdje AT5, voorportaal van het krankzinnigeninstituut NPO. Nou, dan weet u het wel. (niet geschikt voor onder 16 jaar)

Gerelateerde berichtgeving:
* Fransen blijven demonstreren tegen Macron
* Staat Frankrijk een bankrun te wachten?
* Protesten 25.000 Gele Hesjes in Frankrijk
* Gele Hesjes willen volksvergaderingen
* De Franse straten kleurden geel

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pieter
5 jaren geleden

Het waterkanon en de lange lat eroverheen!

ron
5 jaren geleden

is de stem niet van Hans Teeuwen?

Pieter
5 jaren geleden

antisemiten
Liepen vandaag door Mokum met een spandoek stop Rothschilds.

5 jaren geleden

“…en in Amsterdam massaler dan de vorige keer.” Wat zijn het, 25 mensen? ?