We hebben hier te maken met een misdaad tegen de mensheid door zware nalatigheid en incompetentie.

     door Bas Filippini

Met de uitspraak van de Duitse bondskanselier Angela Merkel dat 70 procent van de Duitsers besmet gaat worden met het coronavirus en de regering daar alleen het verspreidingstempo wil temperen, wordt staatsterrorisme bedreven. Met deze capitulatie vanuit het reeds ingezette nietsdoen accepteert Merkel en haar regering dus honderdduizenden doden zonder op te treden.

Een kleine rekensom voor Duitsland vanuit de huidige gevallen betekent 56 miljoen besmettingen waarvan 4-6 procent (Italië) overlijdt. Dat komt dus neer op 1,7 tot 3,4 miljoen doden, hoofdzakelijk ouderen. Daarnaast een getal van 16,3 procent dat ernstig ziek wordt, dus 9,1 miljoen mensen. En een enorme klap voor de economie. In Nederland zou het gaan om 336-700.000 doden en 1,8 miljoen ernstig zieken.

Ook in Nederland wordt de bevolking op grote schaal misleid en voor de gek gehouden, uit hoofde van paniek indammen en de economie redden. Ons kabouterkabinet en de EU wisten in januari al van de schokkende situatie in China en keken de andere kant op. Wat je niet kan zien is er schijnbaar niet.

Met als gevolg dat wij als bevolking blootgesteld worden aan dit virus dat nog steeds verkocht wordt als een ‘griepje’. Niemand die zich even afvraagt waarom China en nu ook Israël en de VS zulke draconische maatregelen nemen om dit griepje in te dammen en buiten de deur te houden.

Dat onze regeringsleiders in Europa dit soort aantallen accepteren en de strijd opgeven spreekt boekdelen. Voor wie zitten zij hier eigenlijk? Het tekent het failliet van de democratische parlementaire rechtsstaat en de verdere uitbouw van staatsterrorisme.

Een aanslag met drie doden krijgt alle aandacht (staatsterrorisme) en daarvoor moeten wij al onze rechten en privacy opgeven, miljoenen doden en ernstig zieken worden geaccepteerd als onoverkomelijk. We hebben hier te maken met een misdaad tegen de mensheid door zware nalatigheid en incompetentie.

Vanuit Privacy First staan wij op het standpunt dat privacy tijdelijk opgeofferd kan worden (dus niet in structurele wetgeving) in het algemeen belang. Dit is zo’n situatie. Nederland, Duitsland en de EU moeten alles op alles zetten om dit virus in te dammen en uit te roeien, de kennis en informatie is er nota bene. Onder andere uit China. Dat betekent tijdelijke maatregelen om contacten in te dammen zoals in China is gebeurd. Tijdelijk. Zonder permanente en draconische wetgeving die onze burgerrechten (nog verder) ondermijnt.

Door nu adequate maatregelen te nemen kan de indamming worden ingezet en de groeicurve worden omgebogen. We praten hier over miljoenen slachtoffers op basis van de huidige cijfers. Tekenend is de totale chaos en sociale ontwrichting die nu al te zien is in Italië. En onze kabouterleiders staan erbij en kijken ernaar. Beroepspolitici, het woord zegt het al: eerst het beroep, dan pas voor de burger opkomen…

De auteur is voorzitter van Privacy First.

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties