Veel eerder dan verwacht brengt de NTR een nieuwe reeks afleveringen van Promenade op het tv-scherm. En dat is hard nodig nu de kijker overladen wordt met herhalingen.

In het tropische decor van Zomer Promenade binden Diederik Ebbinge, Eva Crutzen, Henry van Loon en Ton Kas de kijkcijferstrijd aan met het oubollige Zomergasten waarmee de conservatieve VPRO ons al decennialang lastig valt. De eerste aflevering staat, hoe kan het ook anders, in het teken van corona. Ton Kas bevindt zich gezien zijn leeftijd zelfs in een soort glazen kast (‘De Ton Kas Kas’, aldus Ebbinge).

Van Loon is wederom de vreemde eend in de bijt door zijn stellingname in het racisme gedoe. Ebbinge wordt door hem verweten dat het programma ‘spierwit’ is, maar zodra een donker gekleurde dame cocktails komt uitdelen, loopt diezelfde Van Loon weg uit de studio vanwege door hem vermeend racisme. Talloze BN’ers krijgen er volop van langs, alsmede programmamakers.

Ook de heertjes van Veronica Inside, die te kennen hebben gegeven in september weer samen door te gaan nadat het drietal eerder door ruzie uit elkaar was geknald, worden op uitermate hilarische wijze in de zeik genomen. Aflevering 1 was om in te lijsten, volgende week zondag om 21.15 uur op NPO3 deel 2.

Kijk hier aflevering 1 terug. Aflevering 2 hier, aflevering 3 hier, aflevering 4 hier, aflevering 5.

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties