De Feestpartij streeft naar meer positiviteit in deze maatschappij. En dat hebben wij vandaag de dag keihard nodig.

Een maatschappij waarin iedereen zichzelf kan zijn. ‘We willen een socialer Nederland waarin alle mensen betrokken zijn in de samenleving, zonder uitsluitingen’, aldus lijsttrekker Johan Vlemmix. ‘Onnodige uitgaven en negatieve sancties moeten verdwijnen. Al die complexiteit van procesmatige regeltjes en partijen die zich daar mee bemoeien kosten te veel geld en levert te weinig op.’

Wat Vlemmix betreft is het tijd om de pijn weg te nemen en mensen meer te laten ontspannen. ‘Tijd voor herstel en samenwerking. Met name in de Horeca, Evenementenbranche en bij iedereen die hard getroffen is door de coronacrisis. Een stressvrij leven maakt gezond en zorgt voor betere prestaties. Dat resulteert ook in lagere kosten in de zorg en maatschappij.’

‘Met elkaar werken aan een open vrije maatschappij waar iedereen trots op kan zijn!’, aldus de Feestpartij.

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cindy
3 jaren geleden

geen zwever maar zeker gestemd op de Feestpartij