De Heilkant in Wehl

De bewoners van verpleeghuis De Heikant in Wehl zijn getroffen door een uitbraak van corona. Van de 29 bewoners zijn 12 besmet geraakt, terwijl het merendeel van de bewoners gevaccineerd is.

Het virus greep ondanks de vaccinaties snel om zich heen. „Deze uitbraak laat zien dat je het coronavirus nog steeds kunt overdragen, ook al ben je gevaccineerd”, vertelt specialist ouderengeneeskunde Marco Repko in De Gelderlander. „Het goede nieuws is wel dat onze bewoners over het algemeen genomen alleen milde klachten vertonen. Het beeld is wat dat betreft heel anders dan voor de vaccinatie.”

De bewoners die positief getest zijn, verblijven in isolatie op hun eigen kamer. Ze worden behandeld door de specialist ouderengeneeskunde en de verpleegkundig specialist. Daarmee komen de besmette bewoners niet in aanraking met de andere bewoners. Volgens de specialist is de uitbraak onderdeel van het ‘nieuwe normaal’, waar de verpleeghuizen mee te maken gaan krijgen.

Dat het virus ondanks de vaccinatie toch tot een besmetting van deze omvang leidt, onderstreept volgens zorgorganisatie Sensire het belang van de huidige maatregelen. Besmette bewoners vormen ook een potentiële bron van infectie voor familie, naasten en anderen die de Heikant bezoeken. Daarom neemt Sensire opnieuw maatregelen om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Bijwerkingencentrum Lareb heeft, nadat er bijna vier miljoen vaccinaties zijn verricht, tot en met 14 april 399 meldingen over trombose en embolieën binnengekregen. Op basis van de meldingen kan geen conclusie worden getrokken over de relatie tot de vaccins, klinkt het. Het gaat om 224 meldingen na vaccinatie met het Pfizer/BioNTech (Comirnaty), 150 na het AstraZeneca (Vaxzevria) en 21 na het Moderna vaccin. Meer onderzoek is nodig.

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans
2 jaren geleden

De complete “corona crisis” is een maçonniek toneelstuk van gigantische proporties compleet net stickers en voorgedrukte “maatregelen”. Niemand heeft invaded gaten dat het “virus” niet bestaat en dat de de pcr “test” niets kan testen dus… Pas ziek wordt.men door de “vaccinatie” omdat het immuunsysteem is uitgeschakeld via mRNA. Er is een wereldwijde genocide aan de gang, dat is wel duidelijk.