In diverse wijken van Amsterdam hebben inwoners een folder ontvangen waarmee wordt opgeroepen zich niet te laten vaccineren tegen corona.

De folder, die tevens online staat, bevat ’10 essentiële feiten en inzichten’ om samen uit de coronacrisis te komen. Het propagandamateriaal is samengesteld door ‘experts’, waaronder prof. Pierre Capel (immunologie), drs. Renate Tillema-Schoon (medisch specialistisch psychiater), drs. Mario Ortiz Buijsse (biochemicus) en Willem Engel (Viruswaarheid).

Het coronavirus wordt in de folder gelijk gesteld aan het griepvirus. ‘Het is ongevaarlijk voor 98% van de bevolking’, refererend aan uitspraken van demissionair minister Hugo de Jonge d.d. 25-6-2020 en Jaap van Dissel – technische briefing Tweede Kamer 25 juni 2020. ‘De verspreiding van besmettelijke virusdeeltjes gaat vooral via zwevende aerosolen: 1,5 meter afstand houden is daarom zinloos’, aldus het RIVM.

‘Mondkapjes hebben geen beschermende werking, maar kunnen wel schadelijk zijn voor longen, hart, hersenen en tumorgroei versnellen’ en ‘de PCR-test is ongeschikt om besmettingen vast te stellen. De stijging van het aantal positieve testen is vooral het gevolg van veel testen. Politiek en media gebruiken ten onrechte de term ‘besmettingen’.

Ook de media krijgen een veeg uit de pan: ‘De overheid en media geven u deze belangrijke informatie niet. Zo wordt er ongegronde angst gecreëerd en in stand gehouden. Steeds meer mensen beseffen dit. Meer dan 500.000 Nederlanders hebben via de grootste petitie ooit in Nederland al ‘NEE’ gezegd tegen de spoedwet en de maatregelen. Ook dit feit wordt genegeerd door het kabinet en de media.’

Naast de kleurenfolder kregen Amsterdammers een kaartje bezorgd met tips om het coronavaccin af te wijzen. ‘Vraag de arts of het vaccin MRC-5 bevat (dat zit in elk vaccin, cellijnen van geaborteerde baby’s en ander lichaamsvreemd DNA). Als het zo is dan heb je het recht om het vaccin te weigeren.’

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nomen Nescio
3 jaren geleden

Zo weer eens een erg kritisch bericht maar wat is nu jullie standpunt?

Wat te vinden van zoiets als lichamelijke integriteit? Of zal het zo zijn dat we zelfs dat niet meer bezitten ca. 2030?