So many roads om te kiezen, zoveel nieuwe optredens en inspiratie. Altijd onderweg naar… ja, naar wat eigenlijk? Het perspectief van een man die altijd op zoek was, en altijd thuis wilde zijn. Reizen en thuiskomen, zwart en wit, onrust en rust. Het leven van blueslegende Harry Muskee.

Dit muziek-theaterstuk speelt zich af in de tussentijd… dat vreemde gebied waar je blijkbaar terechtkomt als je gestorven bent, maar nog niet dood. Die plek waar al je herinneringen nog één keer voorbijkomen maar niet helemaal zo realistisch als je wel zou willen. Het verhaal dat je over die ene kent, is plotseling een historie over een ander. Dat komt er van als je nog één keer mag zwerven door het doolhof van je leven.

Tien jaar na z’n dood, een eerbetoon aan Cuby and the Blizzards. Zeventien keer is het stuk te zien in Assen voor 500 man publiek, in de binnentuin van de Ondernemersfabriek aan de Havenkade.

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties