In navolging van de solidariteitsacties voor het zorgpersoneel aan het begin van de corona-uitbraak, volgt er zaterdag een manifestatie voor vuilnisophalers, schoonmakers etc.

Omdat het werk van de zorgverleners, kinderopvangmedewerkers, vuilnisophalers, leraren, agenten, schoonmakers en vele andere onmisbaar is en ondergewaardeerd, organiseert de vakbondsorganisatie FNV zaterdagmiddag in Rotterdam een manifestatie voor hen.

De eisen zijn: minimaal 14 euro minimumloon voor de onmisbare beroepen, minder werkdruk en minder onzekerheid, zodat we ons werk nóg beter kunnen doen én er wordt een standbeeld voor de onmisbare beroepen onthuld zodat niemand kan vergeten wie ons land overeind houden.

Wat: De Dag van de Onmisbaren
Waar: RDM-campus Rotterdam
Hoe laat: Het hoofdprogramma start om 13 uur
Vervoer: Iedereen kan gratis met de bus mee. De opstaplocaties vind je in het aanmeldformulier.

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties