Oproep van antifascisten:

✌️ Beste buur, Amsterdammer, antifascist.

‼️ Vrijdag 4 maart zal Thierry Baudet om 19.30 zijn boek ‘Het Coronabedrog’ presenteren in Barpiazza, vlakbij het Museumplein in Amsterdam. De neofascistische partij van Baudet, Forum voor Democratie, heeft zich tijdens de coronamarsen op de kaart gezet bij
coronaontkenners door de verspreiding van allerlei complottheorieën. En nu heeft Baudet daar dus een boek over geschreven.

📝 De FvD doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam (en 49 andere gemeenten). De fascistische retoriek van de partij is inmiddels zo genormaliseerd dat leden deze vol zelfvertrouwen publiekelijk uitdragen. Ook tijdens de boekpresentatie in Barpiazza kan er weer veel haatdragend vergif worden verwacht.

🔥 Dit kan niet onbeantwoord blijven! Wij willen NIET dat nazi’s bijeenkomen in onze stad of ergens anders organiseren. Wij willen dat de FvD en ander fascistisch gespuis NERGENS meer welkom zijn en zich niet in het openbaar kunnen vertonen. We laten ze niet lopen en dus ook geen boeken presenteren!

✊ En dat gaan we ze en de stad laten horen! Doe aanstaande vrijdag om 19.00 mee aan het lawaaiprotest voor Barpiazza. Neem je potten, pannen, megafoons, vrienden, buren en familie mee. Laten we ons samen uitspreken tegen de heropleving en normalisering van fascisme!

💌 Deel deze oproep in je netwerken: de mobilisatie is niet geheim. We moeten ervoor zorgen dat we met zoveel mogelijk mensen zijn en dat iedereen die zich wil uitspreken op de hoogte is. Iedereen is welkom.

🔻 Toen niet – Nu niet – Nooit meer fascisme 🔻

• Vrijdag 4 maart  – 19.30 uur                                                          
• Barpiazza, Van Baerlestraat 35-37 Amsterdam 

Abonneer
Laat het weten als er

*

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manning
2 jaren geleden

Hele slechte acties dit. Oproepen tot haat is nooit de oplossing. Ik noem dat opruiende woorden. .
Verlagen tot hetzelfde niveau. Ik zeg, ga zelf met je pannetje slaat, prima respect voor. Maar laat een ander zelf beslissen.Ik kom niet!

O. den Beste
2 jaren geleden
Antwoord aan  Manning

Herr Manning, U schrijft dit om 00:59 op vier maart. U was dus al te laat om te komen.

Verder maak ik op uit uw abominabele niveau van de Nederlandse taal dat het goed is dat u niet geweest bent want
niet alleen slaat u de plank volledig mis, u had daar waarschijnlijk met uw lepel uw pannetje niet eens kunnen raken.

Het protest tegen de Corona-Lügner Baudet is tweeledig natuurlijk. Ten eerste vanwege het feit dat hij geld probeert te verdienen door het verspreiden van klinkklare onzin over de Covid pandemie (over de ruggen van hen die daadwerkelijk stierven aan deze rotziekte) en ten tweede omdat hij een duidelijke agent voor Putin en zijn oorlog is.

Ten derde, en wellicht ten overvloede, omdat zijn gedachtengoed direct geïnspireerd is door dat van bekende fascisten. Zie ook: https://joop.bnnvara.nl/opinies/dit-is-het-slecht-verhulde-nazi-gedachtegoed-van-thierry-baudet

No Pasaran!

Vriendelijke groet, de Antifascistische Bond der Duitse Leraren.

Rob
2 jaren geleden

Hij zou vandaag toch ook in Leeuwarden komen weet iemand waar wil zijn boek hebben