De klimaatcrisis is nu. Hitterecords sneuvelen keer op keer, met als gevolg diepgaande veranderingen voor al het leven op aarde. Toch kiest Kabinet Rutte IV wéér de kant van degenen die voor de klimaatcrisis verantwoordelijk zijn. Dit moet nu stoppen: zonder de oorzaken van de klimaatcrisis aan te pakken, blijven we namelijk niet onder 1,5 graad opwarming.

Op zondag 19 juni gaat Nederland de straat op voor een Klimaatmars in Rotterdam, om gezamelijk de klimaatcrisis te bestrijden en tegelijkertijd iedereen in Nederland en daarbuiten een waardig bestaan te geven.

klimaatmars.nl

Door ravage

Abonneer
Laat het weten als er

*

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Harke Ploegstra
1 jaar geleden

Is het allemaal waar van het klimaat?
Of worden we weer bespeeld?
Er zijn altijd zoveel dingen waar we maar gillend achteraan moeten lopen, liefst zonder vragen te stellen, maar als we zelf iets nodig hebben, dlijft het uit die hoek altijd stil, angstig stil…