Na 2 maanden keerde Active for Justice op 11 februari terug naar Haarlem om bij restaurants te demonstreren die foie gras verkopen. Active for Justice: ‘Gezien er op het verzoek via e-mail en brief geen reactie is gekomen om dit gruwelijke, dieronterende product te verwijderen, gaan we de straat op, om de stem te zijn voor de ganzen en eenden die nog steeds het slachtoffer zijn van de foie gras industrie’.


Foto’s Jan Kees Helms

 

Abonneer
Laat het weten als er

*

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boemboem
1 jaar geleden

echt wel belangrijk deze actie maar aan de andere kant hebben mensen aan de onderkant van de samenleving geen reet aan deze activisten. Hier is duidelijk een verschil in belevingswereld tussen intellectuele en progressieve actievoerders en de mensen die dagelijks de eindjes aan elkaar moeten knopen en de cowboys van de reïntegratie van zich af moeten schudden. Anarchisme is duidelijk een elitair gebeuren.