Vanaf 11 maart zijn er weer grote acties gestart van de industrieboeren van o.a. Farmers Defence Force. Dit nummer van Hard voor Weinig is een tegengeluid en een impliciete boodschap aan de fabrieksboeren en hun bondgenoten om mee te werken aan een transitie naar duurzame landbouw. Drummer Ruben zegt hierover: ‘De vee-industrie zorgt voor massaal dierenleed, klimaat- en natuurschade en voedselverspilling. De technische stikstofdiscussie verbloemt de ellende die deze sector sowieso veroorzaakt

De fabrieksboeren willen niets veranderen aan hun rampzalige impact op dier, milieu en mens. De band roept in het nummer  ‘Stop met fokken!’ Dubbelzinnig natuurlijk. De industrieboeren kunnen een voorbeeld nemen aan Groene Boeren die de klimaatacties van  Extinction Rebellion (XR) steunen. Dit zijn onze boeren wél.

Hard voor Weinig Facebook
Hard voor Weinig Instagram

Door .

Abonneer
Laat het weten als er

*

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pieter
1 jaar geleden

Zonder boeren geeen vreten.
https://music.youtube.com/watch?v=QkSesJY5R7M