Utrecht, zaterdag 18 maart 2023 – Active for Justice, de energieke actiegroep die onvermoeibaar strijdt tegen de verkoop van foie gras, ging zaterdag 18 maart in Utrecht de straat weer op. Één restaurant heeft nog steeds foie gras op het menu, en ander restaurant dat eerder aangaf het van het menu te halen, lijkt zich niet aan de afspraak te houden. Tijd voor actie.

Foto’s Jan Kees Helms

 

Door .

Abonneer
Laat het weten als er

*

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boemboem
1 jaar geleden

Misschien hebben ze wel een punt. Maar ach wat een volk.

Boemboem
1 jaar geleden

Sorry voor de vorige botte reactie maar Jong gehandicapten worden al jaren achtergesteld, ze verdienen minder op de arbeidsmarkt dan anderen die hetzelfde werk doen. Wanneer worden zij nou eens gezien door de beroeps protesteerders? Foie gras en ganzen is best belangrijk maar ook best elitair.