Zaterdag 8 april 2023 Haarlem – Nog maar net terug van hun actie in Rhenen of  Active for Justice demonstreert weer in Haarlem tegen de verkoop van foie gras. Dit keer bij restaurant Bruis in de drukke Lange Veerstraat.

Helaas heeft brasserie Bruis niet het beste voor met de dieren: ondanks uitleg over de gruwelijkheden achter foie gras via e-mail én brief, wordt foie gras verkocht. Dat terwijl restaurant Bruis prima kan bestaan zonder dit product. We willen dan ook de stem zijn van de dieren die het slachtoffer zijn van dit afschuwelijke winstbejag.

Foto’s Jan Kees Helms

 

 

Abonneer
Laat het weten als er

*

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boemboem
1 jaar geleden

heel mooi deze actie maar de foto’s tonen elite activisten. Niemand van die zogenaamde anarchisten nam het ooit voor die bijstandsvrouw op die 2 jaar geleden op haar donder kreeg. Ook de zogenaamde Vrije Bond heeft niks in die richting georganiseerd. Niettemin: deze actie is ook belangrijk. Maar voor een betere wereld moeten we niet bij de anarchisten zijn.

Brasserie Bruis
1 jaar geleden

Lekker bezig hoor. Gelukkig gebruiken wij al een tijd diervriendelijke Foie Royale.

Team Brasserie Bruis,

https://www.foieroyale.nl/