Anti-Fascistische Aktievoerders van Antifa Utrecht  verstoorde antitransgender bijeenkomst in het Utrechtse park Paardenveld met een lawaaidemo.

Let Women Speak, opgericht door antitransgenderrechten activist Kellie-Jay Keen (ook wel bekend als “Posie Parker”, van de organisatie Standing for Women), zou naar Utrecht komen die bij eerdere demonstraties vergezeld werd door neo-nazi’s.

De oproep om naar Utrecht te komen kwam vanuit Pro Vrouw en VoorZij, waar Caroline Franssen (beter bekend als “Coach Caroline”) een grote rol in speelt. Ook zij is openlijk tegen transgenderrechten, omdat ze vindt dat dat cis-vrouwen in gevaar brengt. Vrouwen zouden doormiddel van de nieuwe transgenderwet in gevaar komen en er zou ongewenst gedrag plaats gaan vinden bij WC’s en douches.

Posie Parker kwam niet opdagen, AFA Utrecht wel, en die overstemde met veel noise de bijeenkomst, waar zo’n 50 mensen bij aanwezig waren. Fuck the Cistem! Trans rights are human rights!

Foto’s Jan Kees Helms.
.

Abonneer
Laat het weten als er

*

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boemboem
10 maanden geleden

Het zou zomaar kunnen dat Posie Parker op de A12 was.

Boemboem
10 maanden geleden

Ik heb wel moeite met deze (rijkeluis) Antifa tegendemonstratie.
1. Waar was de Antifa toen die bijstandsvrouw twee jaar terug een boete kreeg? 2. Die extreem rechtsen kwamen alleen om hun irritaties te uiten over de verwaterende definitie van wat een vrouw (en dus een man) nu precies is. Gelijk hebben ze. Het is aan de politie om zo’n protest in goeie banen te leiden, niet aan jullie. 3. Wie beschermt de Bijbelse definitie van wat man of vrouw is? 4. die teksten op die kartonnen bordjes zijn alleen maar verwarrend. Genderdiversiteit noemen zonder ook nog het brandpunt van de opgestane christus erbij te halen is een complete janboel. Op deze wijze kun je inderdaad alleen maar “respect” afdwingen. De opstanding van Jezus gaat vele malen verder en bewerkt verzoening. In de ware oecumene in Romeinen 16 waren geen transgenders. 5. Tenslotte de vraag waarom ik zo nodig voor Jan en Alleman begrip en respect moet hebben. Ik krijg als Incel zijnde ook bar weinig begrip en respect van de vrouwen. 6. Dat geleuter over het patriarchaat op die ene foto hoort in de jaren 70 thuis.

Boemboem
10 maanden geleden

Deze categorie van transgenders wil opeens van alles. Ze willen 365 dagen per jaar regenbogen uitdragen, niet gestoord door het feit dat de regenboog uit de Bijbel komt. Nu willen ze een periode vrij voor hun transitie. De rijkeluis anarchisten houden deze groep ook nog een hand boven het hoofd. Ik wil ook weleens wat maar ik krijg ook niet altijd mijn zin.