Demonstratie van het Afrikaans Vluchtelingen Collectief (AVC) in Utrecht voor een generaal pardon als onderdeel van een landelijke actiedag.

“Een generaal pardon voor alle afgewezen asielzoekers en alle staatlozen, migranten en internationaal ontheemden die sinds 2007 in Nederland verblijven, inclusief degenen uit het voormalige Nederlands-Suriname na hun onafhankelijkheid in 1975 en daarvoor, en ouderen boven de 55 jaar die al meer dan 15 jaar in Nederland wonen”.

Foto’s Jan Kees Helms
.

Abonneer
Laat het weten als er

*

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boemboem
9 maanden geleden

Grachtengordel Links roert zich weer eens. Hoezo is migratie een mensenrecht? Wie heeft dit bedacht? En hoezo laat illegalen werken? Er staan nog genoeg autochtone kaaskoppen aan de kant die ook graag werk willen. Queers en Kolonialisme worden er ook weer bijgehaald.