Vrijdag 13 oktober, 17.30 – 18.30 uur | Stadhuis (Stopera), Amstel 1, Amsterdam

Georganiseerd door Concerned Citizens For Palestine

Kom ook om:
• Te protesteren tegen de Israëlische vlag op het stadhuis van Amsterdam
• Solidariteit te tonen met het Palestijnse verzet tegen de bezetting

*** Hoewel de Israëlische vlag inmiddels is vervangen door een internationale vredesvlag (met dank aan alle mensen die hierover vragen hebben gesteld), staat de oorspronkelijke actie van de burgemeester symbool voor de bevooroordeelde positie van Nederlandse politici. Het feit dat er een Israëlische vlag wapperde op het centrale gebouw van de stad Amsterdam is onthutsend en beangstigend. Daarom hebben enkele bezorgde inwoners het initiatief opgevat voor een picket line. ***

The VN resolutie 37/43 van 3 december 1982: ‘bevestigt de legitimiteit van de strijd voor onafhankelijkheid, territoriale integriteit, nationale eenheid en bevrijding van koloniale en buitenlandse dominantie en buitenlandse bezetting, op ieder mogelijke wijze, inclusief gewapend verzet.’
.
Wij geloven dat vrijheid en gelijke behandeling de enige weg zijn naar vrede voor alle partijen.
Laten we de Palestijnen steunen in hun strijd voor een vrij, eerlijk en normaal leven.

Wat we gaan doen:

• Luister naar fantastische Palestijnse muziek
• Een moment stilte voor allen die huis en haard zijn kwijtgeraakt, gewond zijn geraakt, geliefden hebben verloren of zijn gestorven in deze onnodige spiraal van geweld
• Breng vlaggen en spandoeken
• Neem een bloem, kaars, tekening, knuffel of wat je zou willen neerleggen om de slachtoffers te herdenken mee
• Laten we onze solidariteit tonen met de Palestijnen
• En onze stem laten horen voor vrijheid en gelijke rechten

🇵🇸
 VRIJHEID VOOR PALESTINA 🇵🇸
.

Door .

Abonneer
Laat het weten als er

*

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boemboem
6 maanden geleden

Zal weer dezelfde kliek van ons-kent-ons protesteerders zijn die hier op afkomt, die overal tegen tekeer gaat behalve tegen de Toeslagen Affaire. Vergeten jullie niet om straks ook weer tegen Zwarte Piet te protesteren?

Boemboem
6 maanden geleden

Als die Palestijnen en hun nep-linkse meelopers een greintje karakter hadden dan gingen ze tegen Hamas de straat op en eisten ze eerst de vrijlating van de Joodse gijzelaars. En ze riepen op om de Al Aqsa Moskee uit hartje Jeruzalem te verwijderen. Ze kunnen hun moskee in Gaza bouwen waar van oudsher een Dagon tempel stond. Pas daarna kunnen we het over onderdrukking en de rechten van Palestijnen hebben. Oh ja, kaarsjes aansteken, wat truttig. En wat zijn knuffels zou weer? Speelgoed beertjes? Daar zal de vrede in het Midden-Oosten vast door dichterbij komen.

roeben
6 maanden geleden

oh ja, zwarte piet.. was dat vergeten.. goed dat je het ter sprake brengt boemboem.. ik zal het in mn agenda zetten

Boemboem
6 maanden geleden

Ik probeer objectief te blijven, wat Israël doet, mensen van water en zo afsluiten is ook niet goed. Maar Egypte en Saoedi-Arabië bieden ook geen hulp. Ze kunnen toch een corridor openen.

Flip
6 maanden geleden

Solidair dus met de fascistische en misogyne Hamas die een Utoya stijl massamoord onder joodse jongeren aanrichte.

Flip
6 maanden geleden

Gezellig voor de Stopera met zijn allen allahu akbar brullen.

Boemboem
6 maanden geleden

Flip,

met in beide gevallen een Boeddhistische tik in de plaat.

antizionist en een jodenlover
6 maanden geleden

Palestijnen zijn beroofd van hun land, bestolen van hun eigendommen, vermoord omdat ze niet wilde vluchten, telkens als terroristen genoemd in de media. En dit allemaal met steun van het machtige westen. David tegen Goliat, de geschiedenis herhaalt zich, op naar een vrije Palestina!

Boemboem
6 maanden geleden

antizionist

Mag ik je eraan herinneren dat Goliath een Filistijn was en uit Gat = Gaza kwam. De Palestijnen zijn hun erfgenamen. De Palestijnen zijn dus Goliath ook al lijkt het niet zo.

antizionist en een jodenlover
6 maanden geleden

@Boemboem Natuurlijk weet ik dat, ik refereer ook naar de sterke machtige Israel en de underdog Palestina. De underdog zal uiteindelijk winnen, al is het maar in de harten van alle goede mensen op aarde.

Boemboem
6 maanden geleden

het is echt flauwekul wat je zegt. Er is er maar één die vrede in het Midden-Oosten zal bewerkstelligen en dit is de komende antichrist. De moslims noemen hem de Mehdi, de Azteken noemden hem Quetzalcoatl, de Britten noemden hem Arthur.

Boemboem
6 maanden geleden

Hamas schijnt in het Arabisch “ijver” te betekenen maar in Ezekiel 7:23 betekent het “geweld”.