Met Nederlandse steun richt Israel een ongekende moordpartij aan in Gaza. Palestijnen spreken over een tweede Nakba. Meer dan 14.000 mensen zijn ondertussen door de Israelische terreurstaat vermoord. Vanuit het Platform Stop Racisme zijn we solidair met de Palestijnen en publiceerden we dit artikel.

Op tal van plekken zijn activisten van het Platform Stop Racisme bezig met het organiseren van acties: van demonstraties tot burgerlijk ongehoorzame sit-ins op stations. Dit is ontzettend belangrijk, want op deze manier voeren we de politieke druk op de Nederlandse medeplichtigheid op. Met dezelfde netwerken kunnen we later ook in actie komen rond andere onderwerpen.

Komende zondag organiseren activisten in Rotterdam een groot protest in solidariteit met de Palestijnen. Het protest begint om 14.00 op de Binnenrotte. Deel de oproep in je netwerk & sluit je aan!

Stop Platform Racisme

Door .

Abonneer
Laat het weten als er

*

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 maanden geleden

De oorlog in Gaza is het begin van de barensweeën in Mattheus 24:6-8. Het wordt nog vele malen erger. * Maar misschien dat een anti-racistisch protest Jezus ervan weerhoudt om de Apocalyps op ons los te laten. Heel hard “Boe” roepen, wellicht helpt dit of wordt de Apocalyps een seconde uitgesteld.

6 maanden geleden

Het is wel duidelijk dat die Palestijnen weinig vertrouwen in Allah hebben, dat ze zo tekeer gaan. Allah Ho-Snackbar. Maar ja, wat wil je ook. Allah heeft foute mosselen gegeten en nou houdt ie heel lang de plee bezet. Geen wonder dat Israël om zich heen kan slaan. Tof ook dat de Arabische en Turkse protesteerders ook meedoen aan de demonstratie van zaterdag tegen Transhaat. Jullie zouden haast vergeten dat er een belangrijk iemand op bezoek komt. Een goedheilligman met een staf en een mijter en met goedheilig pieten. Hmm lekker non-binaire pepernoten smikkelen.

Roeben
6 maanden geleden

Zonder jou zou het hier een stuk saaier zijn, Boemboem en je komt creatief uit de hoek 🙂

Kees
6 maanden geleden

No God, no state, no caliphate!

Free Gaza from Hamas – Free Westbank from Abbas